Tarragona

Deu ferits i un detingut en un incendi provocat a Reus

L’origen del foc, la recàrrega d’un encenedor

Deu ferits i un detingut en un incendi provocat a Reus
1
Es llegeix en minuts
EFE

Un incendi en una vivenda a l’avinguda del Cardenal Vidal i Barraquer de Reus (Tarragona) s’ha saldat amb deu persones ferides, una en estat crític, i un home detingut com a presumpte autor de l’origen del foc, acusat dels delictes de lesions per imprudència greu i danys.

Segons ha informat els Mossos d’Esquadra, els Bombers de la Generalitat han rebut l’avís de l’incendi en un edifici de vivendes a les 16.43 hores, i han extingit les flames, que ha cremat una habitació del primer pis i ha provocat molt fum a l’edifici.

Al lloc del succés, que ha provocat el desallotjament d’una trentena de persones, han treballat nou dotacions dels Bombers.

Després del suport als serveis d’emergències per evacuar els afectats en l’incendi, els Mossos d’Esquadra han obert una investigació i han detingut un home pels delictes de lesions per imprudència greu i danys.

Notícies relacionades

Un dels ferits ha sigut traslladat a l’hospital Vall d’Hebron de Barcelona en estat crític.

Segons informa el ‘Diari de Tarragona’, el detingut hauria intentat recarregar un encenedor de forma temerària i aquesta acció ha motivat l’incendi, que ha arrasat una habitació i ha provocat el posterior desallotjament de l’immoble.