Seprona

La policia rescata un gos maltractat en una finca ocupada al Catllar (Tarragona)

L’animal vivia lligat a un arbre amb unes gruixudes cadenes que li havien causat ferides, sobretot al coll i envoltat d’excrements, plàstics i escombraries

  • La Guàrdia Civil rescata 25 gossos a Camarles desnodrits i en males condicions sanitàries

La policia rescata un gos maltractat en una finca ocupada al Catllar (Tarragona)
1
Es llegeix en minuts
EFE

Els agents del Servei de Protecció a la Naturalesa (SEPRONA) de la Guàrdia Civil han rescatat un gos maltractat i lligat amb una cadena de més de tres quilos en una finca abandonada del Catllar (Tarragona).

Segons informa el SEPRONA, han rescatat un exemplar de Pitbull Terrier gràcies a l’avís d’uns veïns i en col·laboració amb la guàrdia municipal del Catllar.

El gos vivia lligat a un arbre amb unes gruixudes cadenes que li havien causat ferides, sobretot al coll i envoltat d’excrements, plàstics i escombraries.

Des de feia unes setmanes, l’animal ha sobreviscut gràcies al menjar i l’aigua que li donaven els veïns, que, al veure que l’abandonament es prolongava, van donar l’avís.

Notícies relacionades

La finca va ser ocupada uns dos anys enrere sense ser utilitzada com a residència i hi va haver una quantitat indeterminada de gossos que van anar desapareixent fins que només va quedar el de raça Pitbull que ha pogut ser rescatat i traslladat a una protectora.

S’han trobat ossos d’animal a la finca i no es descarta que pertanyin a aquests gossos ni tampoc, apunta el Servei de Protecció, que morissin a conseqüència del maltractament. Finalment, els agents del SEPRONA i de la Guàrdia Municipal investiguen qui són els responsables d’aquests fets, indiciaris d’un delicte penal de maltractament animal.