A l’Empordà

Detinguts tres responsables d’una associació cannàbica per tràfic de drogues

  • Venien substàncies estupefaents a menors de 21 anys de manera indiscriminada en un club cannàbic de Palafrugell

Detinguts tres responsables d’una associació cannàbica per tràfic de drogues
1
Es llegeix en minuts
EFE

Els Mossos d’Esquadra i la Policia Local de Palafrugell (Baix Empordà) han detingut els tres responsables d’una associació cannàbica per traficar amb drogues i vendre-les a menors de 21 anys, que tenen prohibit l’accés a aquests centres. Segons ha informat aquest dimarts la policia catalana, utilitzaven l’associació per traficar amb substàncies estupefaents, principalment marihuana i haixix. Els detinguts són dos veïns de Palafrugell, una dona de 33 anys i un altre de 43, i un ciutadà francès de 25 anys. S’enfronten a un delicte contra la salut pública per tràfic de drogues. Després de declarar davant el jutge, estan en llibertat amb càrrecs

Notícies relacionades

La investigació es va iniciar a principis de l’any passat quan es va tenir constància de l’activitat il·lícita d’aquesta associació cannàbica. L’associació investigada es definia com una organització sense ànim de lucre i a fi de fomentar un ús racional i responsable del consum d’aquesta substància, però els investigats permetien l’accés a les seves instal·lacions i venien substàncies estupefaents de manera indiscriminada a qualsevol persona. També a menors de 21 anys, que tenen totalment prohibit l’accés a aquest tipus de centres, accedien a l’associació per adquirir la droga i consumir-la a l’exterior.

Els tres investigats van ser detinguts el passat 22 de desembre. En el registre que es va fer a l’associació els agents van localitzar 908,9 grams de cabdells de marihuana, 391,5 grams d’haixix i van veure alguns menors de 21 anys consumint a l’interior. Ara estan en llibertat però hauran de comparèixer davant del Jutjat d’Instrucció de guàrdia de la Bisbal d’Empordà quan siguin requerits.