De matinada

Incendien una desena de contenidors de les escombraries a Girona i Sabadell

  • Una casa de fusta també va cremar de matinada a Ogassa (Girona) sense causar ferits però enderrocant per complet la vivenda

Incendien una desena de contenidors de les escombraries a Girona i Sabadell

BOMBERS

1
Es llegeix en minuts
EFE

Els Bombers de la Generalitat han hagut d’apagar aquesta matinada més d’una desena d’incendis en diversos contenidors a Sabadell (Vallès Occidental) i a Girona (Gironès), a més d’un foc en una casa de fusta de dues plantes a Ogassa (Girona) que ha quedat destruïda. En cap cas s’han de lamentar víctimes ni ferits. A Sabadell, les flames dels contenidors han afectat un vehicle, dos arbres, la instal·lació telefònica i un comptador elèctric.

A Ogassa, la casa de fusta en una zona aïllada de la població va cremar de matinada sense causar ferits. Segons han informat aquest dilluns els Bombers de la Generalitat, vuit dotacions van treballar en l’extinció de l’incendi de la casa, de dues plantes, que va afectar tota la construcció i que va deixar la vivenda inhabitable.

Notícies relacionades

A Girona, els Bombers han realitzat aquesta matinada tres intervencions per sufocar incendis a diversos contenidors, tres d’ells ubicats al carrer Bastiments i un altre al carrer Bernat Boadas, on han cremat quatre contenidors. A l’incendi del carrer Boadas les flames han afectat també un arbre i la Policia Municipal ha activat la grua per retirar tres vehicles aparcats a prop per evitar que el fos els afectés. Dos contenidors més han sigut incendiats a l’altura del número 19 de l’avinguda Sant Narcís, segons els bombers.

A Sabadell, els Bombers de la Generalitat també han treballat de matinada en un incendi que ha destruït totalment un parell de contenidors a l’altura del número 214 del carrer Brutau. El foc ha afectat també la part davantera d’un vehicle aparcat, dos arbres i la instal·lació telefònica d’una casa que situada molt a prop. També es va trencar la finestra de la casa i l’alta temperatura va causar danys en un comptador elèctric instal·lat a la façana, tot i que cap persona va resultar ferida.