Loteria de Nadal

Olot reparteix 56 milions del segon premi de la loteria de Nadal

  • DIRECTE: segueix aquí tots els detalls del sorteig de la loteria de Nadal

  • Aquí podràs comprovar si el teu dècim ha sigut premiat el dia del sorteig de la loteria de Nadal

  • Aquestes són les quantitats que et pots emportar si el teu dècim resulta premiat

Olot reparteix 56 milions del segon premi de la loteria de Nadal
1
Es llegeix en minuts
Elisenda Colell
Elisenda Colell

Redactora

Especialista en pobresa, migracions, dependència, infància vulnerable, feminismes i LGTBI

Ubicada/t a Barcelona

ver +

La felicitat no cap al carrer Sant Rafel d’Olot. L’administració número 1 de la loteria de la capital de la Garrotxa ha repartit 56 milions d’euros amb el número 04074, el segon premi de la loteria de Nadal. El loter Alfredo Alfaro, al capdavant d’aquesta administració ha venut 450 dècims d’aquest segon premi.

«Tot ha quedat molt repartit per la Garrotxa», explica, eufòric, amb diverses ampolles de cava ja destapades. S’ha venut tot a través de la finestreta i Alfaro coneix noms i cognoms de la gent premiada. «Estic molt content i sé que n’hi ha molts que avui estaran penedits... Deien que no volien el número, que era un número lleig», explica.

Notícies relacionades

Molt pocs s’han acostat fins al local per celebrar la notícia. Però una de les històries ressalta per sobre de les altres. És la d’Ibrahim Kante, un jove gambià que ha passat pels inferns i que avui s’ha despertat amb 126.000 euros. «Estic tan content... Al món també passen coses bones», deia amb un somriure inesborrable, mostrant davant les càmeres el dècim que li ha canviat la vida.

El va comprar abans-d’ahir, el 20 de desembre, acompanyat per uns amics i per la seva dona, Bintu Karaga. «Un amic em va dir ‘vine a comprar la loteria, que potser et toca’», explica el noi, que mai abans havia participat en el sorteig. Es va decidir pel número perquè era l’únic que l’administració tenia acabat en 4. «La meva dona i jo vam néixer el 4 de desembre i per a nosaltres és el número de la sort», explica. I tant que ho ha sigut.