Abús de poder

Saül Gordillo, denunciat per agressió sexual a una treballadora de 23 anys

La jove es va quedar bloquejada fins que va aconseguir allunyar-se’n

Saül Gordillo, denunciat per agressió sexual a una treballadora de 23 anys

Pere Francesch/ACN

1
Es llegeix en minuts
Judit Bertran
Judit Bertran

Periodista

Ubicada/t a Barcelona

ver +
ACN

Una treballadora del diari digital ‘Principal’ ha presentat aquest dimarts una denúncia per un delicte d’agressió sexual contra el responsable del mitjà i exdirector de Catalunya Ràdio, Saül Gordillo, segons ha publicat el diari ‘Ara’, que ha tingut accés a la denúncia. Els fets haurien tingut lloc la matinada de l’1 de desembre a la sala Apolo després del sopar d’empresa.

Segons la treballadora, de 23 anys, Gordillo va començar a fer-li tocaments per dins els pantalons sense dir-li res. La jove es va quedar bloquejada fins que va aconseguir allunyar-se’n. Va patir un atac d’ansietat, recull la denúncia dels Mossos, i l’endemà va anar al CAP. L’‘Ara’ s’ha posat en contacte amb Gordillo, que no ha volgut fer declaracions.

Notícies relacionades

L’agressió s’hauria produït mentre demanaven una copa, poc abans de les tres de la matinada. La jove es va allunyar plorant i amb dificultats per respirar, i li va explicar tot a una companya. La resta d’integrants de la redacció, segons el diari, van anar acostant-se i la van portar fora perquè es calmés. Després va marxar amb taxi a casa. L’endemà va anar al CAP i va necessitar assistència psicològica. La mateixa setmana li van donar la baixa laboral.

En la denúncia, diu el diari, se sol·liciten les imatges gravades aquella nit per les càmeres de seguretat de l’interior de la sala.