Drogues

Cinc detinguts i confiscades 4.000 plantes de marihuana a Molins de Rei

Dos dels arrestats van haver de ser traslladats a un centre sanitari després que cedís la teulada de la nau industrial a l’intentar escapar

1
Es llegeix en minuts

La Guàrdia Urbana de Molins de Rei (Barcelona) va detenir el dia 15 cinc persones per un delicte contra la salut pública al localitzar una plantació de marihuana i comissar 4.000 plantes i 28,4 quilos de cabdells.

Segons ha informat aquest dissabte l’Ajuntament de Molins de Rei, la plantació estava situada a l’interior d’una nau del polígon industrial de la Riera del Molí, on les plantes estaven distribuïdes en nou sales independents, vuit de destinades al cultiu, amb llums i ventiladors, i la novena era per assecar els cabdells.

Patrulles de la Policia Local de Molins van detectar una forta olor de cànnabis a l’exterior de la nau i a l’inspeccionar-la des de l’exterior van veure cinc persones que en fugien per les teulades.

Notícies relacionades

Dues de les persones que fugien van caure des de la teulada d’una nau contigua al cedir el sostre i van haver de ser traslladades a un centre sanitari i les altres tres van haver de ser rescatades de la teulada amb l’ajuda dels Bombers.

Els detinguts han passat a disposició judicial i s’ha traslladat la investigació als Mossos d’Esquadra.