Detingut a Girona un home quan intentava escapar de la policia pel balcó després d’agredir la seva parella

Detingut a Girona un home quan intentava escapar de la policia pel balcó després d’agredir la seva parella
1
Es llegeix en minuts
EFE

Els Mossos d’Esquadra han detingut un veí de Girona que ha resultat ferit a l’intentar escapar d’una patrulla que ha acudit al seu pis després de rebre l’avís d’un episodi de violència masclista.

Després de rebre la trucada que alertava d’una discussió que havia acabat amb l’agressió a una dona, que pel que sembla era la seva parella, poc després de les vuit del matí, diverses dotacions s’han desplaçat fins a l’immoble de la víctima, al carrer Joaquim Vayreda de Girona, al barri de la Devesa.

Caiguda des de tres metres

Quan han entrat al domicili, l’home s’ha volgut escapar dels agents despenjant-se pel balcó i ho ha aconseguit aproximadament fins a estar a uns tres metres del terra, i després s’ha precipitat a terra.

Notícies relacionades

Fins al lloc també han anat els Bombers de la Generalitat i efectius del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) que han traslladat el ferit a l’Hospital Josep Trueta de Girona, on ha quedat ingressat amb una cama trencada i a l’espera de ser intervingut.

Els Mossos han detingut el sospitós, de 34 anys i amb antecedents pels mateixos fets, com a presumpte autor d’un delicte de violència de gènere.