A la província de Barcelona

Doble accident mortal a les carreteres catalanes aquest diumenge

  • Un conductor ha mort en un xoc frontal a Palau-solità i Plegamans i una passatgera ha mort en el sinistre d’un cotxe a Piera

1
Es llegeix en minuts

Dos accidents mortals s’han encadenat aquest diumenge amb escasses hores de diferència a la província de Barcelona. El pilot d’un vehicle ha perdut la vida en un xoc frontal ocorregut a Palau-solità i Plegamans, i una dona ha mort a Piera al sortir de la carretera el vehicle on viatjava.

En l’accident de Palau-solità i Plegamans han col·lidit dos vehicles i un tercer s’hi ha vist també involucrat. Quatre persones han resultat ferides i han sigut traslladades a hospitals de Mollet, Granollers i Sabadell. Ha passat a la C-59, cap a les 07.00 hores. El xoc ha obligat a tallar la via fins al voltant de les 10.30 hores, informa el Servei Català de Trànsit. Els Mossos d’Esquadra n’investiguen els fets.

Hores abans, una dona ha mort quan el vehicle on anava de copilot ha sortit de la carretera BV-2242, a l’altura de Piera. La conductora del vehicle sinistrat ha resultat ferida menys greu i ha sigut traslladada a l’Hospital d’Igualada, segons ha informat el Servei Català de Trànsit.

Notícies relacionades

Els Mossos d’Esquadra han rebut l’avís de l’accident a les 4.48 hores. S’han activat diverses de les patrulles de la policia, així com tres dotacions dels Bombers de la Generalitat i dues unitats del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM), que s’han desplaçat al lloc on s’ha produït el sinistre.

Amb les víctimes comptabilitzades en les últimes hores, són 153 les persones que han mort en un accident de trànsit en carreteres catalanes aquest any. La conductora d’un turisme va morir aquest dissabte a la tarda en un accident a la C-55 a Cardona, en què es van veure implicats quatre vehicles.