Premis mèdics

La Clínica Corachan, entre les millors d’Espanya en les àrees de cor, dona i gestió hospitalària

  • Els guardons TOP-20 han reconegut la qualitat i l’excel·lència assistencial del centre barceloní

La Clínica Corachan, entre les millors d’Espanya en les àrees de cor, dona i gestió hospitalària
2
Es llegeix en minuts
El Periódico

Clínica Corachan s’ha situat en la prestigiosa llista TOP-20 com un dels millors centres hospitalaris d’Espanya en la categoria de Gestió Hospitalària Global, un rànquing que mesura cada any la qualitat i eficiència dels centres hospitalaris públics i privats a tot Espanya. A més, la clínica ha obtingut dos premis més en diferents categories mèdiques: en l’àrea del Cor i en l’àrea de la Dona (Ginecologia, Pediatria i Unitat de Mama). Així mateix, ha resultat finalista en l’àrea Musculoesquelètic que integren Traumatologia, Rehabilitació i Fisioteràpia.

Aquests reconeixements posen en valor la tasca assistencial i la feina realitzada pels professionals del centre en l’eficiència clínica i en les bones pràctiques en l’atenció als pacients i avala el compromís, esforç i implicació de la Clínica en la millora contínua de la qualitat, l’excel·lència assistencial i en la gestió eficient. 

Hospitals TOP-20 és un programa d’avaluació d’hospitals basat en indicadors objectius obtinguts, tant en hospitals públics com privats de tot l’Estat. En aquests premis, a més d’avaluar la gestió hospitalària en general, s’analitzen sis àrees clíniques específiques de gran rellevància en l’activitat dels hospitals: Sistema Nerviós, Respiratori, Cor, Cirurgia Digestiva, Traumatologia i Ortopèdia, i Àrea de la Dona

Aquest és el vuitè any consecutiu que Clínica Corachan rep el TOP-20 a la millor Gestió Hospitalària Global, un guardó que la distingeix com un dels centres més ben valorats d’Espanya. El premi avala la gestió basada en l’excel·lència i la qualitat assistencial mitjançant l’anàlisi de les dades als indicadors d’eficiència i atenció al pacient.

Així mateix, la clínica rep per tercer any el TOP-20 de l’Àrea Clínica de Cor, fet que la situa en el rànquing de millors hospitals de tot Espanya en l’especialitat de Cardiologia. Aquest guardó reconeix la complexitat dels processos atesos en les diferents unitats del Departament de Cardiologia. En concret, en aquesta àrea clínica es tenen en compte els resultats aconseguits en cinc processos assistencials bàsics: insuficiència cardíaca congestiva, bypass aortocoronari, infart agut de miocardi, arrítmies amb tractament quirúrgic i angioplàstia coronària.

Finalment, el centre barceloní ha sigut guardonat pel seu compromís amb el tractament integral en l’àrea de la dona. L’hospital compta amb una Àrea Multidisciplinar de la Dona (Corachan Dona), i disposa d’equips de professionals multidisciplinaris i de tots els mètodes diagnòstics vinculats a les patologies que afecten específicament la dona.

Notícies relacionades

L’any 2022 està sent especialment destacat per a la Clínica Corachan. El setembre passat, els ‘Best Spanish Hospitals Awards’ la van distingir com a millor centre hospitalari d’Espanya

Fundada el 1921 a Barcelona, la Clínica Corachan és un dels centres sanitaris privats més prestigiosos de Catalunya. El centre, equipat amb un bloc quirúrgic d’última generació, servei d’urgències, 150 habitacions de màxim confort i un departament de diagnòstic per la imatge de màxim nivell tecnològic, ocupa una superfície total de 42.000 m2 en el qual treballen directament o indirectament més de 1.200 professionals i col·laboradors.