Desaparegut

Localitzen mort l’home que buscaven des de divendres a Rupit i Pruit

El cos l’han trobat en una zona de difícil accés a l’est del Salt de Sallent en unes tasques de recerca que van començar divendres

Localitzen mort l’home que buscaven des de divendres a Rupit i Pruit

Mossos

1
Es llegeix en minuts
ACN

Els equips d’emergència han localitzat sense vida un home de 42 anys que buscaven des de divendres a Rupit i Pruit, segons han informat els Bombers en un comunicat. La troballa ha tingut lloc poc abans d’aquest diumenge al migdia. L’home va sortir a fer una travessia pels voltants del castell de Rupit i no va tornar.

S’havia localitzat el seu vehicle estacionat al nucli antic del municipi. Les tasques d’investigació, coordinades pels Bombers, es van iniciar ràpidament per les zones on podria haver passat i durant tot el dissabte es van establir diferents sectors d’investigació, sense resultats.

Aquest diumenge s’ha reiniciat la recerca amb la llum del dia entre Rupit i Tavertet. Hi han participat fins a 13 dotacions, tant efectius GRAE com un helicòpter.

Un dels grups mixtos de treball ha localitzat el cos sense vida de l’home en un lloc de difícil accés a l’est del Salt de Sallent. Fins al lloc s’ha desplaçat l’helicòpter amb efectius dels GRAE i els Mossos d’Esquadra, que conjuntament han realitzat l’extracció del cos.

Continua la recerca a Sant Llorenç de Morunys

Notícies relacionades

Es manté el dispositiu de recerca d’un home que, dijous passat, es va perdre per la zona del santuari de la Mare de Déu del Llord.

Aquest diumenge, l’helicòpter de rescat amb efectius dels GRAE estan revisant cingles i barrancs des de l’altiplà del santuari de la Mare de Déu del Llord així com el perímetre del pantà. També s’estan revisant pistes i camins a la zona inferior del barranc. A més, també es tornaran a revisar, en investigació extensiva, i en grups de treball coordinats pels Bombers, les zones del pla de Sallord, el camí de Torroella, el camí de Sant Jaume i la zona de la Mola.

Temes:

Desapareguts