CONSUM RESPONSABLE
EL PERIÓDICO inicia una sèrie sobre productes de temporada per a una millor alimentació
’Aquest mes toca menjar...’ selecciona aliments assequibles i de proximitat i aporta consells pràctics i receptes
Arriba el novembre i, també, els aliments de tardor arriben al seu millor moment. EL PERIÓDICO vol acompanyar-los amb consells, propostes i receptes per a una millor alimentació amb productes saludables de temporada, amb baix impacte ambiental... i assequibles a totes les butxaques.
Cada mes, farem una selecció d’aliments de proximitat que els serveixin perquè els seus plats siguin saborosos i sans, sense haver de gastar més del necessari. Cada mes també els proposarem un producte estrella (al novembre toca la magrana) que, per diferents motius, puguin resultar interessants als consumidors.
¿Com pelar les sempre complicades magranes? ¿Com eliminar les seves taques? ¿Quines altres fruites surten bé aquest mes? ¿Quines són les millors opcions aquests dies per a un bon estofat de carn o un bon peix a la planxa? Són algunes de les preguntes a què esperem poder respondre amb aquesta primera entrega d’‘Aquest més toca menjar’, que tenen disponible aquí.
- Sondeig El PSC es referma i Junts passa davant d’Esquerra
- Investigació judicial Hisenda va maniobrar per evitar la imputació del PP en el cas Bárcenas
- GUARDONS Els Laureus coronen Aitana Bonmatí i la selecció espanyola
- Caiguda de la producció Freixenet planteja un erto per a 615 persones per la sequera
- EDUCACIÓ Catalunya unifica la preinscripció d’FP i donarà places segons la nota
- Al minut Guerra d’Israel en directe: última hora sobre el final de la treva a Gaza, l’ajuda humanitària i reaccions
- Jubilació La Seguretat Social avisa: jubilar-se als 63 pot comportar penalitzacions
- a l’aire lliure 4 terrasses per anar acomiadant-se de l’hivern
- CRÍTICA Música amb Barcelona com a escenografia
- Sant Jordi 2024 Diada popular i sense cues