CONSUM RESPONSABLE

EL PERIÓDICO inicia una sèrie sobre productes de temporada per a una millor alimentació

’Aquest mes toca menjar...’ selecciona aliments assequibles i de proximitat i aporta consells pràctics i receptes

EL PERIÓDICO inicia una sèrie sobre productes de temporada per a una millor alimentació

Andrea Hermida-Carro

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Arriba el novembre i, també, els aliments de tardor arriben al seu millor moment. EL PERIÓDICO vol acompanyar-los amb consells, propostes i receptes per a una millor alimentació amb productes saludables de temporada, amb baix impacte ambiental... i assequibles a totes les butxaques.

Notícies relacionades

Cada mes, farem una selecció d’aliments de proximitat que els serveixin perquè els seus plats siguin saborosos i sans, sense haver de gastar més del necessari. Cada mes també els proposarem un producte estrella (al novembre toca la magrana) que, per diferents motius, puguin resultar interessants als consumidors.

¿Com pelar les sempre complicades magranes? ¿Com eliminar les seves taques? ¿Quines altres fruites surten bé aquest mes? ¿Quines són les millors opcions aquests dies per a un bon estofat de carn o un bon peix a la planxa? Són algunes de les preguntes a què esperem poder respondre amb aquesta primera entrega d’‘Aquest més toca menjar’, que tenen disponible aquí.