Accident a Seva

Mor un conductor atropellat pel seu propi camió a la C-17

  • El transportista va aparcar el vehicle al voral i el va arrossegar el remolc, que no estava frenat

Mor un conductor atropellat pel seu propi camió a la C-17

ALBERT BERTRAN

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El conductor d’un camió va morir aquest divendres a la tarda atropellat a la C-17 a l’altura de Seva, segons ha informat el Servei Català de Trànsit (SCT) aquest dissabte en un comunicat. L’home, de nacionalitat italiana, va parar al voral el seu camió amb remolc, que no estava frenat. Al baixar, va ser arrossegat pel remolc.

Notícies relacionades

L’accident va succeir en el punt quilomètric 42,5 de la C-17, a la població osonenca de Seva. Els Mossos d’Esquadra van rebre avís de l’accident a les 18.39 hores. La policia investiga què va passar perquè el conductor quedés atrapat pel remolc. El mort era l’únic passatger que anava a bord del vehicle.

Tres patrulles dels Mossos, tres dotacions dels Bombers de la Generalitat i dues ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques es van desplaçar al lloc de l’atropellament. Els equips d’emergències van alliberar el conductor atrapat pel remolc, però no van aconseguir salvar-li la vida. Ja són 133 els morts en accident de trànsit aquest any a la xarxa viària interurbana de Catalunya.