Tres detinguts

Robatori a punta d’escopeta en una casa de Tarragona on s’assecava marihuana

Els Mossos han detingut cinc persones i busquen més integrants del grup

Robatori a punta d’escopeta en una casa de Tarragona on s’assecava marihuana

Mossos

2
Es llegeix en minuts
El Periódico

Agents dels Mossos van detenir tres persones presumptament implicades en un narcoassalt en un domicili al municipi de Cabra del Camp (Alt Camp, Tarragona). Se’ls atribueixen delictes de robatori amb violència i lesions. Els agents també van detenir els dos habitants de la casa per tinença de drogues. La investigació segueix oberta per localitzar i detenir la resta dels membres del grup que van participar en els fets.

Els fets van succeir el 30 de setembre cap a la una de la matinada quan, a través del telèfon d’emergències 112, es va rebre l’avís d’un incident en un domicili de la urbanització Mas del Plata, a la localitat de Cabra del Camp, a la comarca de l’Alt Camp. D’altra banda, una empresa d’alarmes va comunicar als Mossos d’Esquadra l’activació de l’alarma per un robatori amb arma de foc a la mateixa adreça.

A l’arribar-hi, en pocs minuts, la dotació policial, va observar una furgoneta aturada en una zona a prop del domicili i va identificar les tres persones que hi havia dins el vehicle. Mentre una patrulla custodiava aquest grup, una altra va fer comprovacions en el domicili afectat.

En aquest punt, els investigadors de l’Àrea d’Investigació Criminal de Tarragona es van activar i es van desplaçar també al lloc dels fets.

Assalt violent i amb armes de foc a la recerca de marihuana

A l’interior del domicili hi havia dues persones que van observar com un grup d’homes accedien a la seva finca saltant el mur exterior, van arribar a la porta del domicili i van començar a picar-la amb un objecte contundent fins que van aconseguir entrar a la vivenda.

Un cop a dins, un dels assaltants, que portava una escopeta, va pegar amb la culata de l’arma a una de les dues persones de l’interior del domicili. Alhora, el grup va accedir a una de les habitacions i es va emportar una quantitat de marihuana indeterminada que es trobava en procés d’assecatge, procés previ a la distribució.

Quan els Mossos van comprovar la infraestructura de la casa i l’existència de marihuana per al tràfic, les dues persones que es trobaven al domicili van ser detingudes.

Paral·lelament, es van realitzar comprovacions amb el vehicle aparcat, on es va trobar restes de cabdells de marihuana, el mòbils d’un dels residents a la casa assaltada i una maça presumptament utilitzada per fer caure la porta. Per aquest motiu, els tres homes de la furgoneta també van ser detinguts.

Notícies relacionades

Els investigadors treballen amb la hipòtesi que els tres assaltants anaven acompanyats d’altres persones que van fugir abans de l’arribada de les patrulles es van emportar la marihuana.

La investigació continua oberta i no es descarten més detencions.