Cimera hispanogermànica

Missatge de Greenpeace per a Sánchez i Scholz: «Els diners del Midcat, per a renovables justes ja»

La Policia Nacional vigila la zona

Missatge de Greenpeace per a Sánchez i Scholz: «Els diners del Midcat, per a renovables justes ja»
1
Es llegeix en minuts

Mentre el president del Govern central, Pedro Sánchez, i el canceller alemany, Olaf Scholz, es troben a Palexco de la Corunya per la cimera hispanoalemanya, un grup d’activistes de Greenpeace es va penjar de la Casa Molina, a O Parrote, amb un missatge clar: «Els diners del Midcat, per a renovables justes ja».

Notícies relacionades

Quatre persones, amb una granota vermella, van aparèixer a la façana d’aquest edifici i van desplegar una enorme pancarta groga i verda per mostrar el seu rebuig del gasoducte Midcat, un projecte creat a l’inici dels 2000 per transportar gas des de la península Ibèrica cap al nord d’Europa, que es troba inacabat. Queden aproximadament 220 quilòmetres per fer, i es calcula que la inversió seria de 370 milions d’euros.

L’acció de Greenpeace va cridar l’atenció dels vianants, que es van acostar fins a la Casa Molina per fotografiar la pancarta. Diversos agents de la Policia Nacional que vigilaven la zona per la cimera hispanoalemanya van acudir a la porta de l’immoble per aturar la protesta.