A Grau de l’Ós

Trobat mort un boletaire de 65 anys a la Cerdanya

  • Els companys de l’home perdut han donat l’avís a Bombers sobre les 13.15 hores

  • Un bomber voluntari del parc de Bellver ha trobat el cos

Trobat mort un boletaire de 65 anys a la Cerdanya

EPC

1
Es llegeix en minuts
ACN

Els Bombers han trobat aquest dilluns el cos sense vida d’un boletaire de 65 anys perdut al Grau de l’Ós, a Riu de Cerdanya (la Cerdanya, Girona).

L’home havia sortit a buscar bolets amb tres persones més a les vuit del matí i, per motius que es desconeixen, s’ha separat del grup després de les deu i no ha tornat en el seu punt de trobada.

Cap a un quart de dues els companys han avisat els Bombers, que han desplaçat deu dotacions al lloc. Els companys de la víctima han explicat que ja coneixien la zona i que es movien per zones concretes.

Notícies relacionades

Així doncs, el cos de bombers ha començat a buscar per aquests sectors i cap a les tres del migdia un bomber voluntari del parc de Bellver ha trobat l’home estirat sota uns arbres a uns tres quilòmetres d’on el grup havia deixat el cotxe.

Els efectius sanitaris dels Bombers i del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) no han pogut fer res per salvar la seva vida. Els Bombers han custodiat el cos fins que ha arribat la comitiva judicial amb els Mossos d’Esquadra.

Temes:

Muntanyisme