Horòscop diari

Horòscop d’avui, divendres 23 de setembre del 2022

¿Vol saber quina és la predicció del seu horòscop avui en l’amor, la feina, la salut i els diners? Descobreixi el que li ofereixen els astres.

Horòscop d’avui, divendres 23 de setembre del 2022
3
Es llegeix en minuts
Alfonso Rueda

Li expliquem les prediccions de l’horòscop d’avui, divendres 23 de setembre del 2022, perquè sàpiga com afrontar la jornada tant en l’àmbit laboral com en el personal i de parella. Recordi que cada dia pot consultar les prediccions per al futur a la nostra pàgina d’horòscops. Cada matí actualitzem les prediccions del seu horòscop perquè no es perdi cap dia el resultat del que diuen els astres. Fora d’això, esperem que tingui un bon dia.

Àries (21 març a 19 abril)

Tindrà ocasió de tancar bones operacions comercials, cosa que suposarà una bona injecció per a la seva economia si sap ser conservador amb els diners. Bones relacions afectives. Un viatge de plaer a curt termini sembla més que probable. 

Taure (20 abril a 20 maig)

La seva creativitat avui estarà en grau màxim. Si sap aprofitar-la pot treure-li molt bons resultats econòmics. Amics i familiars disfrutaran avui de la seva companyia, però el millor del dia li vindrà a través de la seva vida sentimental.

Gèminis(21 maig a 20 juny)

Se sentirà motivat en el grau necessari per arribar sense problemes als seus objectius. Un clima amistós i distès en les seves relacions professionals redundarà en resultats molt positius. Amor i amistat combinaran perfectament. 

Càncer (21 juny a 22 juliol)

Guardi aquests projectes i idees professionals per a una ocasió en què els que els han de conèixer es mostrin receptius. Bona harmonia i comunicació en les seves relacions familiars facilitaran fer plans que assegurin el futur. 

Leo (23 juliol a 22 agost)

A la feina avui vostè serà peça clau per salvar una situació una mica conflictiva. Els assumptes legals requeriran més temps del previst, però es resoldran favorablement. El romanticisme serà present en la vetllada.

Verge (23 agost juliol a 22 setembre)

Sorgiran oportunitats professionals que l’ajudaran a aconseguir el que desitja. Al terreny amistós hi pot haver enfrontaments per qüestions de diners. Bones relacions familiars. A la nit combinaran bé negocis i diversió.

Balança (23 setembre a 22 octubre)

Procuri no descuidar-se i no permeti que algú li trepitgi el terreny en el camp professional. En l’aspecte afectiu regnarà la tranquil·litat. Dediqui un temps a la seva afició favorita perquè li convé relaxar-se.

Escorpí (23 octubre a 21 novembre) 

Procuri ser just a l’hora de valorar el rendiment d’un col·laborador i miri de recompensar-lo. En el pla familiar regnarà la inestabilitat a causa de la seva parella, però amb tendència a millorar. Cuidi les seves pertinences personals, ja que hi ha risc d’extraviaments.

Sagitari (22 novembre a 21 desembre)  

Sorgirà un escull en la seva trajectòria professional que requerirà tota la seva empenta per superar-lo. Necessitarà buscar una vàlvula d’escapament que li permeti alleujar-se. Rebrà bones notícies d’un familiar.

Capricorn (22 desembre a 19 gener)   

Se li presentarà l’oportunitat de fer una bona inversió. No la desaprofiti. En el pla afectiu hi haurà una de freda i una de calenta. El seu bon humor aconseguirà imposar-se. ¡Compte amb la seva afició a la bona taula! 

Aquari (20 gener a 18 febrer)    

Si desitja triomfar a la feina és necessari, abans que res, que ho intenti. La seva facilitat de comunicació anirà millorant gradualment fins a arribar a cotes molt altes. Dia molt favorable per a la vida social si evita excessos amb la beguda.

Peixos (19 febrer a 20 març)    

Haurà de posar les cartes sobre la taula en un tema de feina que el preocupa. No deixi res a la improvisació i actuï amb un pla preconcebut. Al terreny afectiu és important que els altres coneguin els seus sentiments.

Temes:

Horòscop