VIOLÈNCIA MASCLISTA

Els Mossos investiguen si la jove de Campdevànol va ser agredida durant diversos dies

  • Les indagacions han de comprovar si també va patir una agressió sexual o hi ha més implicats, a més del seu nòvio, ja detingut 

1
Es llegeix en minuts
Guillem Sánchez
Guillem Sánchez

Periodista

Especialista en Successos, tribunals, assumptes policials i de cossos d'emergències

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Els Mossos d’Esquadra investiguen si Anna G.LL., la jove de 21 anys assassinada a Campdevànol (Ripollès), ha sigut agredida durant diversos dies. Segons les fonts consultades per aquest diari, el cos de la dona presenta ferides de diferent evolució, és a dir, algunes són més recents que d’altres. L’autòpsia que es practica aquest dijous ha d’ajudar a acotar temporalment cada una de les lesions i també comprovar si ha sigut agredida sexualment. 

La dona va ser trobada sense vida cap a les tres de la tarda a l’interior del domicili del carrer de Puntarró, a Campdevànol, en el qual residia juntament amb el seu nòvio, un home de 37 anys i amb antecedents per maltractament masclista. Quan l’ambulància va arribar a la casa, la dona ja havia mort. Se sospita que l’avís es va donar quan la víctima ja estava morta. El cos presentava moltes lesions i era sobre el llit. 

Els agents van procedir a la detenció del nòvio. Es tracta d’un cas complex, segons les fonts consultades, i la investigació es troba en un estadi massa inicial, per la qual cosa s’hauran de fer més comprovacions com, per exemple, descartar que no hi hagi més persones implicades en aquest crim. 

Notícies relacionades

En cas de confirmar-se que el de l’Anna és un nou crim masclista, seria la sisena dona assassinada en mans de la seva parella o exparella a Catalunya aquest 2022. La setena si s’inclou en aquest recompte la filla que va morir en el doble assassinat de Lloret de Mar, comès per l’empresari rus que després es va suïcidar.