En la via pública

Tres arrestats per apunyalar-se en una baralla a Nou Barris

  • Entre els tres implicats sumen 28 antecedents i es van enfrontar amb navalles quan dos d’ells van mirar de robar el mòbil a un amic del tercer, que va sortir a defensar-lo 

Tres arrestats per apunyalar-se en una baralla a Nou Barris

Europa Press

1
Es llegeix en minuts
Guillem Sánchez
Guillem Sánchez

Periodista

Especialista en Successos, tribunals, assumptes policials i de cossos d'emergències

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Els Mossos d’Esquadra han arrestat tres homes per barallar-se a ganivetades en una baralla que es va desencadenar al districte de Nou Barris aquest dilluns passat a les 23.00 hores al carrer d’Alcúdia de Barcelona.

La baralla es va iniciar quan dos dels investigats, que tenen 34 i 36 anys, respectivament, i sumen 13 antecedents policials, el primer, i 4 antecedents policials, el segon, van intentar robar un telèfon mòbil. Aquest intent de robatori violent per part dels dos homes va provocar que un tercer acudís en ajuda de l’amo del telèfon.

El tercer implicat en un greuge que va poder acabar de la pitjor manera és un home que també arrossega un historial delinqüencial: als seus 37 anys ha sigut arrestat en 11 ocasions. De les advertències de seguida es va passar al contacte físic. Tots tres portaven navalles a sobre i les van utilitzar.

Notícies relacionades

Quan els agents dels Mossos van arribar al lloc dels fets els tres havien patit talls per arma blanca, alguns a la mà i altres a la cama. Després de ser atesos mèdicament per les ferides sofertes, van ser arrestats.

Els dos atacants passaran a disposició judicial per dos delictes de robatori amb violència i intimidació i de lesions. I el que va acudir en auxili de la víctima, que la va defensar de l’intent de robatori del seu telèfon i es va enfrontar en clara minoria contra els dos lladres, també haurà d’afrontar un judici tot i que en el seu cas únicament serà per un delicte de lesions causat als dos agressors.