Investigació oberta

En llibertat tres dels cinc detinguts després de l’atracament a un bingo en què va morir una dona a Tortosa

  • Un dels arrestats, menor d’edat, ha passat a disposició de la Fiscalia de Menors

En llibertat tres dels cinc detinguts després de l’atracament a un bingo en què va morir una dona a Tortosa

ANNA FERRÀS / ACN

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Els Mossos han deixat en llibertat tres dels cinc detinguts per la seva presumpta implicació en l’atracament a un bingo de Tortosa (Tarragona), en què va morir una dona pels trets dels assaltants i un client va resultar ferit, mentre que els altres dos, un d’ells menor d’edat, estan a disposició de la justícia. Fonts dels Mossos d’Esquadra han informat aquest dimarts a Efe que el menor detingut per aquest atracament passa aquest dimarts a disposició de la Fiscalia de Menors. Quant al cinquè arrestat, es preveu que en les pròximes hores passi a disposició del jutjat d’Instrucció en funcions de guàrdia de Tortosa.

Els Mossos d’Esquadra van detenir dilluns a la tarda aquestes cinc persones a la zona de la catedral de Tortosa per la seva presumpta implicació en l’atracament. Després de prendre declaració als arrestats, la policia catalana va deixar en llibertat ahir a la nit tres d’ells, si bé els Mossos no donen més detalls de les circumstàncies, ja que el cas es troba sota secret de sumari.

Notícies relacionades

Els investigadors mantenen com a principal hipòtesi dels tràgics fets ocorreguts que els autors pretenien únicament robar a l’establiment, però que van perdre els nervis durant l’assalt i van acabar obrint foc. Ha sorprès els agents l’extrema violència que van utilitzar, arribant a assassinar la treballadora del bingo per quedar-se amb el botí d’un modest bingo de Tortosa, on, a més, amb prou feines quedaven clients a aquella hora de la nit.

Tres encaputxats i dos còmplices

Els fets es van produir cap a la una de la matinada de dilluns quan tres homes encaputxats van entrar al bingo situat a la plaça Corona d’Aragó de Tortosa amb la intenció d’atracar el local i emportar-se el botí. Alguna cosa no els va sortir com esperaven, perquè van obrir foc contra un client que era allà i contra una empleada abans de fugir. Dues persones més implicades en aquest crim no van entrar al local i possiblement eren les que s’encarregaven de la fugida després de l’assalt.