Al carrer Balmes i Sant Ramon

Una banda roba dos Bankinter a Barcelona i Sant Boi volant els caixers automàtics

  • Després dels dos robatoris, ha aparegut un cotxe calcinat a Sant Cugat del Vallès que els lladres haurien utilitzat per fer els dos cops

  • Els Mossos busquen els responsables de dos robatoris de ‘modus operandi’ infreqüent i escandalós: el soroll ha despertat desenes de veïns

Una banda roba dos Bankinter a Barcelona i Sant Boi volant els caixers automàtics

EL PERIÓDICO

1
Es llegeix en minuts
Guillem Sánchez
Guillem Sánchez

Periodista

Especialista en Successos, tribunals, assumptes policials i de cossos d'emergències

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Els Mossos d’Esquadra investiguen dos robatoris amb explosius en dos establiments de la companyia Bankinter aquest dissabte a la matinada, segons les fonts consultades per EL PERIÓDICO.El primer ha sigut sobre dos quarts de tres a la sucursal de la ronda de Sant Ramon del municipi de Sant Boi de Llobregat. El segon, al carrer de Balmes del districte de Sarrià-Sant Gervasi de Barcelona, cap a les tres.

Els dos robatoris, comesos amb tan sols mitja hora de diferència, s’han produït de manera similar: diversos individus encaputxats han provocat una detonació en el caixer automàtic de la sucursal i així han pogut arribar fins al contenidor de diners i emportar-se’l. 

Els sospitosos, després dels dos cops, han pogut fugir del lloc malgrat l’escàndol que han provocat les deflagracions. El 112 ha rebut nombroses trucades de veïns que s’han despertat pel soroll. 

Després dels dos incidents, els agents de la policia catalana han trobat un cotxe calcinat dins del municipi de Sant Cugat del Vallès que possiblement la banda de lladres ha utilitzat per cometre els dos robatoris.

Cotxe cremat

Notícies relacionades

Els Mossos han desplaçat diverses unitats fins als locals de l’entitat bancària i, després d’assegurar la zona, els investigadors han començat les indagacions per trobar els autors dels robatoris amb una metodologia molt especialitzada i, en conseqüència, infreqüent a Catalunya

Tot i que hi ha molt poques bandes que utilitzen explosius per detonar caixes fortes, els Mossos van desarticular fa pocs mesos l’últim grup que utilitzava aquesta estratègia per volar caixers de supermercats a Catalunya.

Temes:

Robatoris