Horòscop diari

Horòscop d’avui, divendres 9 de setembre de 2022

¿Vol saber quina és la predicció del seu horòscop avui en l’amor, la feina, la salut i els diners? Descobreixi el que li ofereixen els astres.

Horòscop d’avui, divendres 9 de setembre de 2022
3
Es llegeix en minuts
Alfonso Rueda

Li expliquem les prediccions de l’horòscop d’avui, divendres 9 de setembre del 2022, perquè sàpiga com afrontar la jornada tant en l’àmbit laboral com en el personal i de parella. Recordi que cada dia pot consultar les prediccions per al futur a la nostra pàgina d’horòscops. Cada matí actualitzem les prediccions del seu horòscop perquè no es perdi cap dia el resultat del que diuen els astres. Fora d’això, esperem que tingui un bon dia.

Àries (21 març a 19 abril)

Potser ha de prendre una decisió professional que afectarà el seu futur. Intenti ser objectiu i no es deixi portar per un estat d’ànim alterat. Comentar els problemes amb algú de la seva total confiança li resultarà molt convenient. Bones relacions familiars. 

Taure (20 abril a 20 maig)

Les reunions de feina ocuparan la major part de la jornada i s’hi arribarà a conclusions molt encertades que incidiran de manera positiva en els seus ingressos. El seu desig d’emprendre alguna activitat addicional pot portar-lo a terrenys en els quals mai havia pensat. Possibilitat de fricció amb algun familiar.

Gèminis(21 maig a 20 juny)

El desenvolupament dels seus assumptes professionals no és el que hauria de ser. Analitzi’n les causes i posi-hi remei. Bufaran vents favorables en el terreny amistós, però hi haurà petits xocs en el pla sentimental.  

Càncer (21 juny a 22 juliol)

Intenti no fer comentaris en referència a socis o companys de feina que es puguin mal interpretar. En l’àmbit econòmic tindrà una sorpresa molt agradable. Hi haurà harmonia en les seves relacions afectives i molt bons moments en la seva vida sentimental.

Leo (23 juliol a 22 agost)

Potser les seves activitats professionals funcionin per si soles i li ofereixin més temps lliure de l’usual. Veure més els amics i dedicar més atenció a la família li pot resultar molt estimulant.

Verge (23 agost juliol a 22 setembre)

Procuri aixecar el seu ànim i no s’atabali per l’excés de treball. Planifiqui’s bé i posi fil a l’agulla; veurà com, en definitiva, la seva capacitat li permet portar-lo a bon port sense problemes. Compte amb les relliscades.

Balança (23 setembre a 22 octubre)

La seva vida professional serà intensa i li proporcionarà moltes satisfaccions. Possibilitat que no pugui atendre un compromís social que ja hagi contret. Bones relacions afectives. En el pla sentimental, l’harmonia serà la nota dominant. 

Escorpí (23 octubre a 21 novembre) 

Potser haurà de fer marxa enrere en un afer professional i començar de nou o fins i tot rebutjar-lo. Un amic li exigirà més del que pot donar-li. La seva família li brindarà els millors moments del dia. 

Sagitari (22 novembre a 21 desembre)  

Treballar en grup resultarà molt positiu, ja que comptarà amb la col·laboració de socis i companys que aplanaran el seu camí professional. Alts i baixos en les seves relacions familiars. En l’àmbit sentimental, intenti ser més comprensiu i procuri complaure.

Capricorn (22 desembre a 19 gener)   

Bon ambient de treball i progressos notables dels quals se sentirà satisfet. Grates relacions afectives. Una cita de negoci li donarà l’oportunitat de conèixer una persona que li obrirà moltes portes. El panorama sentimental està una mica regirat.

Aquari (20 gener a 18 febrer)    

En el terreny professional mostri’s amistós, però reservat. Hi ha risc de conflictes a causa d’equívocs. La seva vida sentimental brillarà amb llum pròpia. Trobarà, fora del seu entorn habitual, l’ajuda econòmica que necessita. 

Peixos (19 febrer a 20 març)    

Dia favorable per a les transaccions comercials. Assegui’s a pensar i trobarà solució als seus problemes. En el terreny familiar, procuri exposar els seus punts de vista amb molt tacte. Compte amb el que menja si no vol que el seu estómac se’n ressenti.

Temes:

Horòscop