Madrid-Barcelona

Una avaria deixa un Avlo aturat a Tarragona

Una avaria deixa un Avlo aturat a Tarragona
1
Es llegeix en minuts
Judit Bertran
Judit Bertran

Periodista

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Després d’un dia dur per als milers de passatgers que s’han quedat atrapats a l’estació de Sants a Barcelona aquest dilluns al matí, la jornada no ha acabat. I és que aquesta mateixa nit hi ha hagut un altre contratemps per als viatgers de l’Avlo Madrid-Barcelona.

El tren d’alta velocitat ‘lowcost’ de Renfe s’ha aturat a última hora de la nit per una incidència en el sistema d’electrificació de la línia, i ha retingut el tren a l’altura d’Alcover.

Protecció Civil ha activat la prealerta Ferrocat, i ha informat que s’han enviat dos trens per poder transbordar tots els viatgers fins al seu destí.

Queixes dels usuaris

Notícies relacionades

Laura LP, que viatja des de Saragossa amb destí a Barcelona ha explicat la seva experiència en un tuit: «Portem acumulat ja un retard de més d’una hora i al tren ningú informa del que passa cada vegada que anem parant. De veritat, és un despropòsit, i encara no sabem a quina hora arribarem».

D’altra banda, un altre usuari ha expressat el seu descontentament: «Ara el tren Avlo està aturat a prop de l’Espluga de Francolí per avaria mecànica, sense aire condicionat i amb més de tres hores de retard».

Temes:

Transports AVLO