Homofòbia

Agredit un jove gai amb un casc de moto en un parc de Mollet del Vallès

El succés va tenir lloc de matinada al parc de Ca l’Estrada

Agredit un jove gai amb un casc de moto en un parc de Mollet del Vallès

Ayuntamiento de Mollet

1
Es llegeix en minuts

Un jove homosexual ha sigut agredit amb un casc de moto per un grup de menors d’edat que el van atacar en un parc de Mollet del Vallès, a Barcelona, cosa que li ha provocat lesions al cap.

El director de l’Observatori contra l’Homofòbia, Eugeni Rodríguez, ha explicat que els fets van tenir lloc cap a les quatre de la matinada al parc de Ca l’Estrada de Mollet, després d’un concert del grup Ladilla Rusa, a què van assistir unes 3.000 persones.

En aquest moment, un grup de menors va increpar la víctima, a qui van cridar «‘maricon’» mentre li pegaven al cap amb un casc.

El jove, que la setmana vinent formalitzarà una denúncia per l’agressió davant els Mossos, ha rebut assistència psicològica per part d’especialistes de l’Observatori, que ha condemnat els fets i destaca que aquest és l’incident 152 que es registra des de principi d’any contra una persona LGTBI.

Condemna de l’agressió

Notícies relacionades

L’alcaldessa de Mollet, Mireia Dionisio, ha condemnat així mateix l’agressió i ha explicat que el consistori ha activat el protocol del Servei Local d’Atenció Integral a les víctimes LGTBI.

Dionisio ha indicat que l’ajuntament posa a disposició de la víctima els seus serveis psicològics i jurídics per quan procedeixi a formalitzar la denúncia.