Accident de trànsit

Mor un motorista al xocar de cara contra un cotxe a Pedret i Marzà (Girona)

Els Mossos d’Esquadra investiguen els motius d’aquest xoc pel qual el motorista ha quedat en estat crític i més tard ha mort a l’Hospital Josep Trueta de Girona

Mor un motorista al xocar de cara contra un cotxe a Pedret i Marzà (Girona)

Epi_rc_es

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Un motorista de 54 anys ha mort a causa d’un accident en què ha xocat frontalment contra un cotxe a la carretera N-260 a l’altura de Pedret i Marzà, a la província de Girona.

El Servei Català de Trànsit (SCT) ha explicat que l’accident ha sigut aquest dimecres de matinada i els equips d’emergències han rebut l’avís a les 5.16 hores.

Notícies relacionades

Els Mossos d’Esquadra investiguen els motius d’aquest xoc pel qual el motorista ha quedat en estat crític i més tard ha mort a l’Hospital Josep Trueta de Girona.

Tres accidents mortals en dos dies

Aquest accident hauria causat la mort del tercer motorista en les últimes 48 hores, ja que aquest dimarts es va notificar la mort d’un motorista menor de motocròs a la província de Girona i aquest dimecres al matí també un menor ha mort a les carreteres d’Osona. Així doncs, segons afirma l’SCT, ja són 87 les persones que han mort aquest any a les carreteres catalanes.