Horòscop diari

Horòscop d’avui, dijous 7 de juliol del 2022

¿Vols saber quina és la predicció del teu horòscop avui en l’amor, el treball, la salut i els diners? Descobreix el que t’ofereixen els astres.

Horòscop d’avui, dijous 7 de juliol del 2022
3
Es llegeix en minuts
Alfonso Rueda

T’expliquem les prediccions de l’horòscop d’avui, dijous 7 de juliol, perquè sàpigues com afrontar la jornada tant en l’àmbit laboral com en el personal o de la parella. Recorda que cada dia pots consultar les prediccions per al futur a la nostra pàgina d’horòscops. Cada matí actualitzem les prediccions de l’horòscop perquè no et perdis cap dia el resultat del que diuen els astres. Fora d’això, esperem que tinguis un bon dia.

àries (21 març a 19 abril)

A la feina t’hauràs d’esforçar a utilitzar una mica el sentit comú, que avui sembla que t’abandoni. No pensis només en tu a l’hora de donar-te algun caprici. Tampoc et deixis dominar per la irascibilitat.

Taure (20 abril a 20 maig)

En assumptes professionals procura no pecar d’optimista i no et comprometis més del que pots. Si de cas fes una obra de caritat. No programis l’oci amb tanta minuciositat i deixa marge a l’atzar. Es preveu gran animació en la vida social.

Gèminis (21 maig a 20 juny)

Professionalment vessaràs optimisme, però no siguis imprudent a l’hora de gastar. No permetis, en la seva presència, la crítica a alguna persona de la teva intimitat. La nit t’oferirà bons moments amb persones del teu grat.

Càncer (21 juny a 22 juliol)

Hauràs d’assegurar-te’n bé i recollir la màxima informació abans de firmar un document. La teva distracció podria conduir-te a situacions enutjoses. T’alegrarà rebre notícies d’algú que està lluny i amb qui havies perdut el contacte.

Leo (23 juliol a 22 agost)

La teva activitat laboral estarà marcada per constants alts i baixos. No rebutgis invitacions encara que no et semblin atractives. Entaularàs relació amb algú que et pot ser d’interès. Hauràs de practicar la condescendència si vols tenir pau en la vida familiar.

Verge (23 agost juliol a 22 setembre)

Un excés d’amabilitat en una relació de negocis podria ser mal interpretat. Procura actuar de forma clara i concisa. Sigues més comprensiu amb algun membre de la teva família, ja que massa severitat podria ser contraproduent. En l’àmbit sentimental prevaldran la comunicació i la tendresa.

Balança(23 setembre a 22 octubre)

A la feina algú podria estar intentant abusar de la teva bona fe. Mostra’t ferm a l’hora de posar els punts sobre les is. No és moment per llançar-se a compres innecessàries. És possible que et somrigui la sort en algun joc d’atzar.

Escorpí (23 octubre a 21 novembre) 

La teva impulsivitat pot portar-te a cometre una lleugeresa a la feina que podria portar-te serioses conseqüències. Sigues caut en les teves actuacions i pensa-t’ho a fons abans d’emprendre nous projectes. La nit es presenta tranquil·la i casolana.

Sagitari (22 novembre a 21 desembre)  

Possiblement et proposaran una nova associació comercial. Espera a tenir ben lligats tots els caps abans de comprometre-t’hi. Algú intenta entremetre’s en la teva vida sentimental. Procura estar atent al desenvolupament dels esdeveniments.

Capricorn (22 desembre a 19 gener)   

Posa especial atenció en la manera de col·locar els diners i assegura’t bé de la rendibilitat que puguis aconseguir. Utilitza el màxim tacte a l’hora d’aclarir situacions. La nit serà propícia a la intimitat.

Aquari (20 gener a 18 febrer)    

Es preveu cert confusionisme laboral. Procura no confiar en la primera impressió i demana tot tipus d’aclariments. També hauràs de ser concís i clar donant instruccions. Mostra’t carinyós amb la parella. 

Peixos (19 febrer a 20 març)    

Et costarà gran esforç vèncer els esculls que et sortiran al pas en la teva etapa professional. El teu grau de persuasió serà molt baix. El més convenient per avui és armar-se de paciència i donar temps al temps. Bona harmonia en el si familiar.

Temes:

Horòscop