Horòscop diari

Aquesta és la predicció de l’horòscop per signes del zodíac per avui, dilluns 4 de juliol de 2022

Coneix la sort del teu horòscop al llarg del dia d’avui a través dels signes del zodíac: tot sobre l’amor, els diners, la feina i la salut.

Aquesta és la predicció de l’horòscop per signes del zodíac per avui, dilluns 4 de juliol de 2022
3
Es llegeix en minuts
Alfonso Rueda

Coneix la previsió de l’horòscop per avui, dilluns 4 de juliol de 2022. Estigues atent al que els astres et tenen reservat. ¿Com anirà la feina? ¿Hi haurà sorpreses en l’amor o tot continuarà igual? Econòmicament... ¿canviaran les coses? ¿És ara un bon moment per llançar-se a un joc d’atzar? Resol els seus dubtes amb el nostre horòscop diari.

àries (21 març a 19 abril)

Mira d’encarrilar l’energia de manera positiva, en comptes de fer-la servir per enfrontar-se als altres. Algú t’ajudarà a trobar solució a un problema. El telèfon serà portador de bones notícies. A la nit sigues assequible i tolerant.

Taure (20 abril a 20 maig)

Procura no embrancar-te només en la teva afició favorita i reserva temps per compartir-la amb les persones de la teva intimitat. Els amics poden ser font de moltes satisfaccions, però el millor del dia t’arribarà a través de la vida sentimental.

Gèminis (21 maig a 20 juny)

Una persona de la teva intimitat intenta ocultar-te alguna cosa. Llegeix entre línies i mira d’esbrinar-ho. En les relacions amistoses predominarà el bon humor. Bona entesa familiar. En benefici de la teva salut procura evitar els corrents d’aire.

Càncer (21 juny a 22 juliol)

Una petita excursió resultarà molt agradable, ja que el bon humor serà una constant en els que t’acompanyin. Avui començarà per a tu una ratxa de bona sort. Aprofita-la. Relacions afectives dins de la normalitat.

Leo (23 juliol a 22 agost)

Un assumpte familiar et forçarà a canviar els plans. Procura no divulgar un secret en una reunió d’amics, ja que la teva indiscreció difícilment seria perdonada. La teva parella i tu fareu plans que resultaran molt beneficiosos per al seu futur.

Verge (23 agost juliol a 22 setembre)

Dia d’intensa vida social, que serà molt gratificant si no ets excloent amb els punts de vista dels altres. La teva parella pot posar a prova la teva paciència. Extrema el tacte i no perdis els estreps.

Balança(23 setembre a 22 octubre)

La teva habilitat manual et permetrà portar a terme sense esforç petits arranjaments domèstics. La vida familiar resultarà molt agradable si no deixes que un nen et faci perdre la paciència. A la nit tindràs ocasió de divertir-te al màxim. 

Escorpí (23 octubre a 21 novembre) 

Accepta una invitació per passar el dia al camp, ja que, a més de passar-ho molt bé, tindràs l’oportunitat de conèixer algú que exercirà una influència molt positiva en la teva vida. Evita distraccions si condueixes o podries tenir un petit contratemps. 

Sagitari (22 novembre a 21 desembre)  

Dia apropiat per a activitats en grup i la pràctica d’esports en equip. Una tertúlia amb els amics resultarà molt constructiva si no t’entestes en les teves opinions i deixes que els altres exposin les seves. En el joc estarà agermanat amb la sort.

Capricorn (22 desembre a 19 gener)   

A primeres hores del matí hauràs de fer front a una sèrie de petites contrarietats en cadena que t’impediran portar a terme el que t’havies proposat. No perdis l’humor, ja que a la tarda et veuràs recompensat amb escreix.

Aquari (20 gener a 18 febrer)    

No et deixis dominar per l’apatia, perquè el dia es preveu més apte per relacionar-se amb els altres que per viure’l en soledat. És possible que sorgeixi algun petit núvol amb la seva parella per aquesta raó. Convidar uns amics pot ser la millor solució. 

Peixos (19 febrer a 20 març)    

Mira de ser més tolerant amb els punts de vista d’un familiar. Amb mà esquerra podràs ajudar un ésser estimat tot i que no t’ho demani. Sorgirà l’ocasió de reprendre una vella amistat.

Temes:

Horòscop