A prop de Tarragona

Investiguen l’aparició d’un crani en una platja de Torredembarra

  • Les restes les va trobar dissabte un submarinista que bussejava a cent metres de la vora

  • El cas està sent investigat per la Guàrdia Civil i per un jutjat del Vendrell

Investiguen l’aparició d’un crani en una platja de Torredembarra

PUIG, JOAN

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La Guàrdia Civil ha obert una investigació per identificar el crani incomplet trobat aquest dissabte accidentalment en una platja de la localitat tarragonina de Torredembarra. Fonts del cos policial han informat a Efe que les restes han sigut trobades per una persona que bussejava aquest cap de setmana a la platja dels Muntanyans, a uns cent metres de la vora i a quatre metres de profunditat.

Segons recull el ‘Diari de Tarragona’, l’autor de la troballa estava bussejant quan va veure alguna cosa al fons del mar i, creient que es tractava de closques, s’hi va acostar i va començar a remoure la sorra. En aquell moment es va adonar que era un crani. Llavors va avisar al servei de socorrisme, que, al seu torn, va alertar la policia local.

Notícies relacionades

Els agents informen que de moment només s’ha trobat una part d’un crani i que, a causa del seu estat, tot apunta que serà difícil d’identificar, ja que li falten les mandíbules. «És antic i està incomplet», afirmen els especialistes, que han lamentat sobretot la falta de dents en les restes, perquè són la part d’on es poden obtenir més mostres de l’ADN.

Després de l’aparició d’aquest misteriós crani, el Jutjat número 7 del Vendrell, també a la província de Tarragona, ha obert una causa en la qual la Guàrdia Civil actua com a policia judicial. De moment no ha transcendit més informació sobre aquest cas, que segueix sota investigació.