Trànsit a Catalunya

Les rondes de Barcelona i l’AP-7 concentren les principals cues de la primera sortida de juliol

  • La primera operació sortida d’estiu: la DGT preveu 4,5 milions de desplaçaments

1
Es llegeix en minuts
EFE

Les rondes de Barcelona i l’AP-7 concentren aquest divendres les principals retencions viàries a la sortida del primer cap de setmana de juliol a Catalunya, on la circulació també està sent complicada en algunes vies de la costa gironina.

Segons el Servei Català de Trànsit (SCT), que com és habitual no ha establert cap dispositiu especial amb motiu de la primera sortida del mes de juliol, a l’AP-7 s’han registrat trams de cues interrompudes que sumen fins a vuit quilòmetres, tant al sud com al nord.

En concret, hi ha hagut retencions en el tram entre Martorell i Gelida, al sud, i entre Cerdanyola i Barberà i entre Santa Perpètua i Montornès, al nord.

Notícies relacionades

L’operació sortida d’estiu a Catalunya és tradicionalment per Sant Joan –la setmana passada es van registrar cues quilomètriques–, per la qual cosa Trànsit tracta el primer cap de setmana de juliol com un cap de setmana amb la mobilitat habitual de l’estiu.

D’aquesta manera, a banda de les cues habituals en les rondes i a l’AP-7, altres punts amb retencions són en vies cap a la costa de Girona, com la C-35, a Llagostera, amb uns quatre quilòmetres, i la C-65, a Santa Cristina d’Aro, amb entre set i vuit quilòmetres.

Temes:

AP-7