GI-512

Un mort i dos ferits en un xoc frontal a Fogars de la Selva

A banda dels dos cotxes que han impactat de cara, un tercer ha col·lidit amb els dos primers

Tremp  Pallars Jussa  Lleida  01-12-2020    La residencia geriatrica de Tremp (Fundacio Fiella-Sant Hospital de Tremp) ha sofert un brot important de COVID19 amb moltes defuncions      Tresllat en ambulancia d un dels residents a l hospital     Foto  Jordi V  Pou

Tremp Pallars Jussa Lleida 01-12-2020 La residencia geriatrica de Tremp (Fundacio Fiella-Sant Hospital de Tremp) ha sofert un brot important de COVID19 amb moltes defuncions Tresllat en ambulancia d un dels residents a l hospital Foto Jordi V Pou / Foto Jordi V Pou

1
Es llegeix en minuts
ACN

Una persona ha mort i dues més han resultat ferides amb lesions de gravetat menor en un xoc frontal que ha tingut lloc aquest dijous al quilòmetre cinc de la carretera GI-512, al terme municipal de Fogars de la Selva (Barcelona), segons ha informat el Servei Català de Trànsit (SCT).

Els fets han tingut lloc cap a dos quarts de sis de la tarda en sentit Blanes i a part dels dos cotxes que han impactat de cara, un tercer ha col·lidit amb els dos primers poc després.

Notícies relacionades

Els dos ferits han sigut traslladats als hospitals de Calella i Blanes. Amb aquesta víctima, són 81 les persones que han mort en accident de trànsit aquest any a la xarxa viària interurbana de Catalunya.

Arran de la incidència s’han activat diverses patrulles dels Mossos d’Esquadra, dues dotacions dels Bombers de la Generalitat i tres unitats del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM). Quant a l’afectació viària, la carretera ha sigut totalment tallada fins a dos quarts de vuit de la tarda, quan s’ha pogut habilitar un pas alternatiu.