Artesa de Segre torna a patir un incendi forestal

Artesa de Segre torna a patir un incendi forestal

BOMBERS / TWITTER

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El municipi d’Artesa de Segre (Lleida) torna a patir aquest dimecres un incendi forestal, quan encara recorda el que fa dues setmanes va arrasar més de 2.600 hectàrees.

En aquesta ocasió, el foc ja ha cremat unes 75 hectàrees de vegetació, la meitat agrícola i l’altra meitat forestal, han explicat els Bombers de la Generalitat en un comunicat.

El foc ha començat a les 17.08 hores d’aquest dimecres i «ha agafat força ràpidament propagant-se en direcció nord», on hi ha el nucli de població de la Força (Lleida). Preventivament, s’ha desallotjat una masia i s’ha confinat aquest nucli més pròxim al foc i les dues persones que hi ha al Monestir i Santuari de Santa Maria de Refet.

La prioritat per als Bombers ha sigut el flanc dret de l’incendi per evitar que s’obrís cap a la vall del Segre, i també estan concentrant esforços a intentar tancar el flanc esquerre.

Notícies relacionades

Aquesta tarda a la zona hi ha vent moderat i la previsió és que afluixarà cap a la nit.

Treballen en l’incendi 34 dotacions terrestres dels Bombers, 2 helicòpters de comandament, 5 helicòpters bombarders i 5 avions de vigilància i atac.