Accés a la universitat

Els estudiants de Catalunya ja poden saber la seva nota de selectivitat

  • La Generalitat ja ha habilitat l’enllaç perquè cada alumne consulti a títol individual els resultats, que seran oficialitzats divendres

  • Consulta la teva nota de tall amb aquest simulador

Els estudiants de Catalunya ja poden saber la seva nota de selectivitat

JOAN CORTADELLAS

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Els estudiants que el 16 de juny passat van acabar les proves d’accés a la universitat a Catalunya poden consultar des d’aquesta tarda els seus resultats a l’enllaç que els ha facilitat la Conselleria de Recerca i Universitats.

Notícies relacionades

Tot i que les notes no es faran públiques de forma oficial fins aquest dimecres, cada alumne pot conèixer ja el seu resultat introduint en la pàgina web de la Conselleria el seu nombre de DNI i la contrasenya que els ha sigut assignada de manera específica per a la selectivitat.

Aquest any només el 2,8% dels més de 40.000 estudiants que es van presentar la setmana passada a la selectivitat a Catalunya van escollir fer els exàmens en castellà. Mentrestant, la immensa majoria –un 97,2%– van optar pel català. La xifra és una mica més elevada que la de l’any passat, quan els alumnes i les alumnes que van optar pel català van rondar el 96% tant en la convocatòria de juny com en la de setembre.