Accés a la universitat

Calcula les teves notes de tall després de la selectivitat amb aquest simulador

Descobreix la qualificació amb què optar a una plaça universitària

Calcula les teves notes de tall després de la selectivitat amb aquest simulador
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Amb els exàmens de selectivitat ja acabats, la prioritat per als estudiants és conèixer quina és la nota d’admissió amb què optar a una plaça a la universitat i carrera desitjades. Aquesta qualificació s’obté a través de la mitjana de batxillerat i els resultats obtinguts en la fase obligatòria, a més de les ponderacions de cada matèria de la fase específica.

Sempre que la qualificació resultant superi la nota de tall establerta per cada centre per als seus graus universitaris, l’alumne o alumna s’assegurarà una vacant per estudiar la carrera desitjada. A continuació, pots calcular la teva nota d’accés seguint les instruccions per utilitzar aquest simulador.

Guia d’ús

Notícies relacionades

El primer pas és seleccionar els estudis previs a la realització de les proves de selectivitat: Batxillerat o Cicle Formatiu de Grau Superior (CFGS). Una vegada seleccionada la casella corresponent, indica en l’apartat convenient, ‘Nota de Batxillerat’ o ’Nota de CFGS’, quina ha sigut la qualificació mitjana del teu expedient.

Posteriorment, respecte als exàmens de selectivitat, introdueix les notes de la Fase General i els dos resultats de les matèries de la Fase Específica. En aquest últim punt, concreta també quina és la ponderació (0,1 o 0,2) assignada a cada una d’elles. Una vegada completats aquests passos, podràs descobrir quina és la teva nota d’admissió.

Temes:

Selectivitat