Termòmetres en augment

El desmai de dos alumnes a Manresa augmenta la pressió perquè se suspenguin les classes si fa molta calor

Sindicats com USTEC denuncien que el departament faci cas omís de les queixes que ja s’han formulat des de diversos sectors

El desmai de dos alumnes a Manresa augmenta la pressió perquè se suspenguin les classes si fa molta calor
1
Es llegeix en minuts

L’onada de calor ha arribat quan encara no s’ha acabat el curs escolar, i això està generant problemes en alguns centres més enllà de les dificultats de concentració. Aquest dimecres es va saber que les altes temperatures van provocar el desmai de dos alumnes d’una escola de primària de Manresa, que sembla que es van marejar per la calor, segons ha pogut saber ‘Regió 7’.

Notícies relacionades

Si bé no se n’han derivat més conseqüències, fets com aquest incrementen la pressió que aquests últims dies ja ha estat fent la comunitat educativa al departament per poder parar les classes com a mínim en les hores de més calor.

Roba lleugera i molta aigua

Iolanda Segura, del sindicat USTEC, lamentava que des de la Generalitat no s’hagin atès aquestes peticions, que, segons diu, també haurien arribat a la delegació de la Catalunya Central. «Responen que es vagi amb roba lleugera i que es begui molta aigua, quan la llei diu que, a més de 27 graus, s’ha de tancar el recinte si no hi ha mesures per pal·liar la calor».