A Creixell

Detingut el responsable d’un taller clandestí que desballestava motos robades a Barcelona

Els Mossos d’Esquadra vinculen el mecànic amb la sostracció d’almenys 18 vehicles

Detingut el responsable d’un taller clandestí que desballestava motos robades a Barcelona

MOSSOS D'ESQUADRA

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Els Mossos d’Esquadra han desmantellat a la localitat de Creixell (Tarragona) un taller clandestí de motos sostretes a Barcelona. A més, han detingut el responsable del local, un home de 32 anys que està relacionat amb el robatori de 18 motocicletes.

Els agents de la policia catalana de Tarragona van iniciar la investigació després de ser informats de l’existència d’un local al carrer Apia de Creixell on es desballestaven motos robades per reutilitzar i vendre les peces per separat. Dilluns, els Mossos es van personar al lloc per fer les comprovacions pertinents. Van trobar un home que treballava com a mecànic i que manipulava diversos vehicles de dues rodes.

«Els va sorprendre el gran nombre de peces i parts de motocicletes que hi havia», ha informat aquest diumenge el cos a través d’un comunicat. Per això, van localitzar dues motos que encara no havien sigut desmuntades i van comprovar els nombres de bastidors. Constava que els dos vehicles havien sigut sostrets durant les últimes setmanes a Barcelona. D’aquesta manera, els agents van detenir l’home, que ja tenia un antecedent policial per sostracció de motocicletes.

Va aparèixer una altra moto robada davant del taller clandestí

Notícies relacionades

Després de demanar autorització judicial al Vendrell, els agents van realitzar dimarts a la tarda un registre exhaustiu al taller clandestí. En el període de temps entre la detenció de dilluns i l’entrada judicial, va aparèixer estacionada davant el local una nova motocicleta. Els agents van comprovar que el propietari del vehicle n’havia denunciat el robatori diumenge passat a la capital catalana.

Els agents van acreditar en el registre indicis d’una dotzena de motos robades, una xifra que podria ascendir fins a 18 perquè van trobar sis xassisos i sis motors amb el número de bastidor manipulat, material que ara s’està analitzant per determinar d’on prové.