Es diu Elsa

La mare de les nenes de Tenerife «converteix el dolor en amor» amb la seva tercera filla

Joaquín Amills, president de SOS Desapareguts, assenyala que el naixement de la petita ha tornat la il·lusió a Beatriz Zimmermann

La mare de les nenes de Tenerife «converteix el dolor en amor» amb la seva tercera filla
1
Es llegeix en minuts

Beatriz Zimmermann, la mare de l’Anna i l’Olivia, les nenes de Tenerife assassinades pel seu pare, Tomás Gimeno, fa un any, va donar a llum la setmana passada a la seva tercera filla. L’ha anomenat Elsa, i segons ha informat Joaquín Amills, president de SOS Desapareguts, li ha tornat la il·lusió i «converteix el dolor en amor i dona a la vida significat».

Va néixer dimarts, 26 d’abril, un dia abans del primer aniversari de la desaparició i assassinat de l’Anna i l’Olivia. I just va coincidir amb el dia 26 l’última vegada que Zimmermann va veure les seves dues filles.

Tant Zimmermann com la petita es troben en perfecte estat. La jove es va quedar embarassada a mitjans de l’any passat i està molt il·lusionada amb la petita Elsa després d’haver viscut un moment indescriptible de dolor.

«Una immensa alegria per als seus pares»

Notícies relacionades

«Com hem dit moltes vegades, quan la vida et dona un cop dur, també et posa les eines perquè sigui constructiu, perquè el dolor pugui omplir-se d’amor, perquè la vida tingui significat», detalla Amills a Telecinco. El naixement de la nena «és una immensa alegria per als seus pares i tots els que tenim sempre presents l’Anna i l’Olivia».

L’arribada a aquest món de l’Elsa «és gràcies al carinyo i solidaritat viscuts fa un any i que van fer possible poder trobar l’Olivia». «Sense aquest miracle, la Beatriz seguiria desesperadament buscant nit i dia i per tot arreu les seves filles i aquesta nova vida que es diu Elsa no hauria sigut possible», va detallar el president de SOS Desapareguts, que va ser el portaveu de la família durant la desaparició de l’Anna i l’Olivia.