a Tarragona

Dos morts i un ferit greu al ser atropellats després d’un accident múltiple a l’AP-7

  • Aquest dissabte han mort cinc persones en accidents de trànsit, una d’elles un menor de 16 anys

Dos morts i un ferit greu al ser atropellats després d’un accident múltiple a l’AP-7
1
Es llegeix en minuts

Dues persones han mort i una tercera es troba en estat greu al ser arrossegades a l’autopista AP-7, a l’altura de Tarragona, just després d’un accident múltiple en què s’han vist implicats cinc vehicles. L’accident va passar dissabte passat a les 22:28 hores en el quilòmetre 243 de l’AP-7. Durant la diada de Sant Jordi han mort cinc persones en accidents de trànsit a Catalunya.

Notícies relacionades

Aquestes dues persones mortes han sigut atropellades com vianants, és a dir, que en el moment del xoc estaven caminant per l’autopista. Fonts del Servei Català de Trànsit han informat a EFE que la investigació d’aquest succés haurà de dilucidar si els morts i el ferit anaven dins dels vehicles implicats en el xoc múltiple o es van parar per auxiliar els accidentats, van sortir dels vehicles i van ser atropellats en aquell moment. La persona que va quedar ferida va ser traslladada en estat greu a l’hospital Joan XXIII de Tarragona.

El Servei Català de Trànsit recorda que està prohibit caminar en autopistes i autovies, i que en cas de fer-ho cal anar amb una armilla reflectora o una llanterna, especialment de nit. També recomana que en cas d’haver de caminar cal fer-ho per l’andana o utilitzant el carril de l’esquerra. Aquest any han mort 49 persones a les carreteres catalanes. La diada de Sant Jordi va ser una jornada especialment tràgica: un menor va morir atropellat mentre anava en patinet i unes altres dues persones van morir en un xoc frontal a Moià.