Sinistralitat viària

Dos accidents de trànsit a Esparreguera i Vila-seca eleven a sis les morts d’aquesta Setmana Santa a Catalunya

El conductor d’un turisme mor en un xoc frontal amb un camió a la C-55, mentre que a Tarragona la segona víctima anava en ciclomotor

Imatge d’arxiu d’una ambulància del SEM. 

Imatge d’arxiu d’una ambulància del SEM.  / ARXIU

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El conductor d’un turisme ha mort aquest dilluns a la C-55 al seu pas per Esparreguera (Baix Llobregat) a causa d’un xoc frontal amb un camió. Segons ha informat el Servei Català de Trànsit (SCT), l’impacte s’ha produït a les 21.04 hores i la víctima mortal seria l’únic ocupant del cotxe accidentat, un veí de Manresa de 55 anys. Poc després, a Vila-seca (Tarragonès), el conductor d’un ciclomotor també ha mort en un altre accident a la C-31b.

A causa del sinistre d’Esparreguera s’ha tallat la carretera en els dos sentits de la marxa entre els punts quilomètrics 7 i 8. Era la cinquena persona morta en un accident de trànsit a les carreteres i autopistes catalanes durant la Setmana Santa, que ha registrat els principals problemes de retencions a l’AP-7, un balanç negre de Pasqua que es va incrementar poc després.

Col·lisió posterior

L’altre accident, el de la C-31b, es va produir al quilòmetre 5, en sentit Salou. Els Mossos van rebre l’avís a les 21.58 hores. Per causes que s’estan investigant, es va produir una col·lisió posterior amb tres turismes i un ciclomotor implicats. La víctima mortal és el conductor i únic ocupant del vehicle de dues rodes, FJ. Ll. S., de 55 anys i veí de Cambrils.

Notícies relacionades

La resta de conductors van resultar il·lesos. Arran de la incidència, es van activar quatre patrulles dels Mossos d’Esquadra i tres ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).

42 víctimes mortals

Des de l’inici de la Setmana Santa havien mort 26 persones a Espanya, sis d’elles a Catalunya amb els últims sinistres d’Esparreguera i Salou. Des de l’inici de l’any han perdut la vida 42 persones a la xarxa interurbana catalana.