Surt de casa

Westfield La Maquinista organitza activitats per celebrar una primavera «A TOT COLOR»

El centre comercial de Barcelona convida els seus visitants a disfrutar de l’arribada del bon temps amb una proposta plena de tallers i esdeveniments per a tots els públics durant el mes d’abril

Westfield La Maquinista organitza activitats per celebrar una primavera «A TOT COLOR»

Westfield La Maquinista

3
Es llegeix en minuts

Arriba la primavera i ho fa amb magnificència i a tot color a Westfield La Maquinista. El centre comercial torna a convertir-se en el destí de moda a Barcelona, amb una agenda plena d’activitats d’oci per a tots els públics i per disfrutar al màxim del bon temps i dels plans a l’aire lliure durant les quatre setmanes d’abril.

Com sempre, l’experiència del client serà el centre de les seves propostes. Durant tot el mes, i per disfrutar de tots els colors de la primavera, el centre comercial ha creat un laberint molt particular. S’han instal·lat columnes recobertes de miralls amb frases motivadores i que ofereixen un passeig amb efecte 360º d’allò més original.

Relacionat amb aquest muntatge tan especial, Westfield La Maquinista ha organitzat el ‘challenge’ «A TOT COLOR» a Instagram perquè els visitants comparteixin els seus ‘looks’ en aquesta xarxa social amb els seus posats més especials.

Moda i complements personalitzats a tot color

Moda i complements personalitzats a tot colorL’autenticitat està de moda i, per això, durant aquest mes, Westfield La Maquinista ha organitzat tallers i activitats perquè els seus visitants llueixin els seus propis ‘looks’, seguint una de les últimes tendències ‘fashion’: un taller tie-dye per tenyir i personalitzar samarretes.

A més, el centre comercial ofereix als seus clients un altre taller de personalització d’accessoris (arracades, collarets, clauers, pins, etc.) amb una tècnica ràpida, senzilla i supercreativa. Els dos tallers es porten a terme en col·laboració amb Milbby, la botiga de manualitats i belles arts més gran d’Espanya.

I seguint amb l’experiència de customització, el centre comercial també convida els seus visitants a dissenyar la seva pròpia peça sobre un patró que els permet veure-la en 3D gràcies a la realitat augmentada al seu mòbil. Entre tots els clients que comparteixin el seu disseny a les xarxes socials, Westfield La Maquinista celebrarà un sorteig de la mà de JD Sports i la persona guanyadora rebrà la peça confeccionada amb el seu disseny.

Un Sant Jordi per viure’l amb ‘influencers’, ‘youtubers’ i ‘gamers’

Un Sant Jordi per viure’l amb ‘influencers’, ‘youtubers’ i ‘gamers’Amb motiu de la celebració de Sant Jordi i per tancar un mes d’abril ple d’activitats, Westfield La Maquinista ha organitzat diferents activitats. El 22 d’abril, a partir de les 17 h i amb la col·laboració de La Casa del Llibre, FNAC i Carrefour, el centre comercial ha organitzat una firma de llibres molt especial junt amb el Grup Planeta en què participaran ‘influencers’ com ELASHOW, ÀNGELA MÁRMOL, KRAO i 9más, de xarxes socials com Youtube, TikTok o Instagram i de diferents targets (familiar, juvenil, ‘gamer’ i ‘fashionista’).

A més, el divendres 22 i el dissabte 23 s’exposaran les últimes novetats de llibres a les carpes de l’FNAC, Carrefour i La Casa del Llibre, ubicades al costat de la plaça Central del centre comercial. ¡El lloc perfecte per disfrutar d’un passeig a l’aire lliure i per trobar el regal perfecte per a aquest Sant Jordi!

I per arrodonir un Sant Jordi molt especial, el 23 d’abril tindrà lloc un taller de creació de cistelles de roses vermelles. Un regal molt original, que compta amb la participació de L’Occitane. A més, Westfield la Maquinista regalarà a tots els clients VIP una rosa solidària de Roses 23 Abril, empresa col·laboradora de La Marató de TV3. ¡Deixa que Sant Jordi t’arribi al cor a Westfield La Maquinista!

La millor oferta de moda, oci i gastronomia

La millor oferta de moda, oci i gastronomiaWestfield La Maquinista ofereix el millor mix de moda, oci i restauració de Barcelona. Els seus carrers oberts no només són un espai perfecte per passejar i disfrutar del bon temps en l’ambient més segur, sinó que són, a més, la millor opció per a un dia de compres i diversió. Les millors marques de moda s’uneixen a una completa proposta gastronòmica.

I això no és tot. ¡Les compres et poden sortir gratis! Westfield La Maquinista sorteja una targeta regal valorada en 300 euros per als membres de Westfield Club que presentin al Punt d’Atenció al Client els seus tiquets de compra en establiments del centre del mes d’abril que sumin un mínim de 60€ (import dels tiquets mínim 20€).

  • Per a més informació d’«A TOT COLOR» visita: https://es.westfield.com/es-ÉS/lamaquinista/atodocolor

  • Si vols conèixer més coses del programa de fidelització Westfield Club consulta: https://es.westfield.com/lamaquinista/loyaltyprogram