Seguretat alimentària

Alerta per listèria en lots de cap de porc

El Govern demana que qui hagi comprat els lots els torni al supermercat

Alerta per listèria en lots de cap de porc

AESAN

1
Es llegeix en minuts

 L’Agència Espanyola de Seguretat Alimentària i Nutrició ha emès una alerta per la presència de listèria en dos lots de cap de porc de la marca Vicente López, i davant d’això demana als qui els hagin comprat que els tornin als supermercats.

L’alerta, emesa l’1 d’abril, va ser detectada per la Comunitat de Navarra per a un embotit que, segons la informació disponible, s’ha distribuït a Madrid, Galícia, el País Basc, Aragó, Astúries i Castella i Lleó.

L’agència no descarta que s’hagin distribuït a altres comunitats autònomes els lots afectats, els números 22501 i 22502, que caduquen el 15 d’abril.Els símptomes

Notícies relacionades

lots afectats, els números 22501 i 22502, que caduquen el 15 d’abril.Els símptomesNo hi ha constància a Espanya de cap cas notificat associat a aquesta alerta, segons precisa l’agència, que com a mesura de precaució recomana a les persones que tinguin a casa els productes que no els consumeixin i els tornin als punts de venda.

En el cas d’haver consumit aquests tipus de productes dels lots afectats i presentar alguna simptomatologia compatible amb listeriosi (febre, mal de cap, vòmits o diarrea), es recomana acudir a un centre de salut, amb especial atenció a les embarassades