Guerra a Ucraïna

La Fundació Corachan fa una donació de medicaments amb destí a Ucraïna

La institució contribueix així a cobrir necessitats d’assistència mèdica urgent

La Fundació Corachan fa una donació de medicaments amb destí a Ucraïna
1
Es llegeix en minuts

Sensible al drama humà que es viu a Ucraïna, la Fundació Corachan ha fet una donació de medicaments amb què es cobriran algunes de les necessitats medicosanitàries més urgents derivades del conflicte a Ucraïna.

El Consolat General d’Ucraïna a Barcelona, sol·licitadora d’aquesta donació, s’encarregarà de coordinar l’enviament i la distribució d’una sèrie de productes mèdics imprescindibles per a les àrees de Quiròfan, Urgències i uci.

Des de la seva ferma vocació per salvar vides humanes i atenent una petició formulada per la mateixa oficina diplomàtica, Fundació Corachan mostra així la seva voluntat de contribuir a alleujar la situació actual d’emergència mentre expressa els seus desitjos més sincers de pau.

Sobre Fundació Corachan

Notícies relacionades

Sobre Fundació CorachanFundació Corachan és una institució sense ànim de lucre que promou la formació especialitzada de professionals sanitaris i desenvolupa accions de salut orientades a l’adquisició d’hàbits saludables.

Desenvolupa, entre altres, diversos projectes destinats a la prevenció de la salut, la divulgació mèdica, la formació de professionals, l’adquisició d’hàbits saludables i la promoció de la pràctica esportiva.