Sinistre de matinada

Un mort i dos intoxicats per fum en l’incendi d’una masia a Sabadell

Els ferits han sigut traslladats a l’Hospital Parc Taulí de la ciutat

1
Es llegeix en minuts
Guillem Sánchez
Guillem Sánchez

Periodista

Especialista en Successos, tribunals, assumptes policials i de cossos d'emergències

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Una persona ha mort i dues han resultat intoxicades per fum aquest dimarts en l’incendi d’una masia situada al quilòmetre 25 de la C-1413 de Sabadell (Vallès Occidental), a la carretera cap a Sentmenat, informen els Bombers de la Generalitat en un comunicat i ha confirmat l’ajuntament de la ciutat.

Els Bombers han rebut l’avís a les 00.45 hores d’aquest dimarts i fins al lloc dels fets hi han traslladat sis dotacions terrestres, i també hi han acudit el Servei d’Emergències Mèdiques (SEM) i la policia local.

Una plantació de marihuana a l’interior

Els ferits han sigut traslladats a l’Hospital Parc Taulí de Sabadell i els Mossos d’Esquadra han obert una investigació per aclarir les causes de l’incendi, controlat a les 1.09 hores d’aquest dimarts.

Segons ha pogut saber l’ACN, s’hauria trobat a l’interior del lloc incendiat una plantació de marihuana, tot i que aquest fet podria no estar directament vinculat amb el sinistre.

Notícies relacionades

Aquest és un extrem que caldrà confirmar a través de la investigació policial oberta. Per aquesta raó, agents de la unitat científica s’han desplaçat fins al lloc dels fets per analitzar l’espai i els elements que s’han vist afectats per les flames.

L’espai on hauria tingut lloc l’incendi és una edificació que fa les funcions de nau d’emmagatzematge i es troba dins una masia on també hi ha una casa que una tindria funció residencial, segons ha assenyalat l’ACN.