L'IMPACTE DE L'EPIDÈMIA

Coronavirus al País Basc: última hora del nombre de casos

El nombre d'infectats per coronavirus a Euskadi ascendeix a 44.878 persones, amb 1.889 morts

GRAF8937. LAREDO, 18/03/2020.- La Guardia Civil ha establecido hoy miércoles puntos de control en carreteras cántabras para evitar los posibles desplazamientos que pueden producirse desde el País Vasco, por el Puente del Día del Padre, a la segunda residencia de sus ciudadanos en Cantabria, con el fin de evitar propagación del coronavirus. EFE/Miguel Ramos

GRAF8937. LAREDO, 18/03/2020.- La Guardia Civil ha establecido hoy miércoles puntos de control en carreteras cántabras para evitar los posibles desplazamientos que pueden producirse desde el País Vasco, por el Puente del Día del Padre, a la segunda residencia de sus ciudadanos en Cantabria, con el fin de evitar propagación del coronavirus. EFE/Miguel Ramos / Miguel Ramos (EFE)

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’epidèmia del coronavirus continua al País Basc. El nombre de casos d’infectats per la Covid-19  en aquesta comunitat ascendeix a 44.878, amb 1.889 morts, segons les últimes dades oficials. 

El brot que ha desencadenat la pandèmia del coronavirus SARS-CoV-2 es va originar el desembre del 2019 a la ciutat de Wuhan, en el centre de la Xina. Des d’allà, la Covid-19 s’ha estès per tot el món. 

Notícies relacionades

El primer cas a Espanya, diagnosticat el passat 31 de gener, va ser el d’un turista alemany que havia estat en contacte al seu país amb una persona contagiada. 

La primera mort per coronavirus a Espanya es va confirmar el 3 de març: es tractava d’un home que va morir el 13 de febrer en un hospital de València. Des d’aleshores, el saldo mortal de l’epidèmia no ha deixat d’augmentar.