Aposta pel futur

MEDAC arriba a Barcelona amb més de 30 titulacions oficials de formació professional

El líder de l’FP a escala nacional aterra a la capital amb una àmplia oferta de cicles formatius oficials

Durant l’any 2020 aquestes titulacions van ostentar el 41% de l’oferta laboral davant el 33% dels perfils universitaris

MEDAC arriba a Barcelona amb més de 30 titulacions oficials de formació professional

Cedida / MEDAC

2
Es llegeix en minuts

La Formació Professional (FP) és l’itinerari formatiu més demanat en els últims anys per les empreses, enfocant cada vegada més les seves ofertes de treball a perfils tècnics amb una formació pràctica. D’aquesta manera, des del 2018 la Formació Professional s’ha imposat als estudis universitaris, ostentant el 2020 el 41% de l’oferta laboral davant el 33% dirigida a perfils universitaris.

En aquest context, MEDAC, l’institut líder de l’FP a Espanya, aterra a Barcelona amb una oferta de 38 titulacions oficials en modalitat ‘online’, especialitzades en diferents branques professionals: Sanitat, Esport, Sociocultural, Informàtica, Administració o Electricitat, entre d’altres.

Així, els interessats a cursar un cicle mitjà o superior a Barcelona poden visitar el punt d’informació MEDAC –MasterD, situat al carrer de Comte Borrell 209-211, on podran aconseguir un descompte de fins a 500 euros en la seva matrícula.

¿Quines titulacions de FP tenen més inserció laboral?

¿Quines titulacions de FP tenen més inserció laboral?Les dades extretes de l’estudi «Inserció laboral dels ensenyaments professionals 2021» elaborat per la Generalitat de Catalunya, mostren que algunes titulacions de grau mitjà i grau superior compten actualment amb les millors xifres d’inserció laboral i, per tant, la possibilitat de tenir un futur professional amb moltes sortides:

  • Titulacions de la branca de sanitat: Les titulacions de grau mitjà com ho són, per exemple, Cures Auxiliars d’Infermeria, Emergències Sanitàries, Farmàcia i Parafarmàcia van tenir l’any passat una inserció laboral del 52,22%. En el cas de cicle superior que compta amb titulacions com Anatomia Patològica i Citodiagnòstic o Audiologia Protètica, entre d’altres, va obtenir una inserció del 62,8%.

  • Titulacions de la branca d’Electricitat i Electrònica: Titulacions de grau superior com Sistemes Electrònics i Automatitzats tenen una gran demanda en el mercat laboral, que es reflecteix amb una inserció del 73,97% de mitjana.

Metodologia ‘online’ flexible amb classes en directe

La metodologia ‘online’ de MEDAC s’adapta a les necessitats de l’alumne ja que li ofereix un aprenentatge personalitzat en el qual ell mateix marcarà el seu ritme de treball. Per a això, comptarà amb accés permanent a una Aula Virtual en la qual podrà trobar el temari, contingut audiovisual i qüestionaris autoavaluables.

Amb l’FP online de MEDAC, els estudiants disposaran de classes setmanals en directe en les quals el professorat impartirà els continguts de cada un dels mòduls i resoldrà els dubtes pendents de la classe anterior en directe. Aquestes sessions quedaran gravades perquè puguin ser consultades durant tot el curs i es completaran amb classes grupals pràctiques enfocades a controlar diferents dinàmiques que realitzaran en el seu dia a dia com a tècnic, així com consolidar continguts de cara a l’examen final.

Una metodologia adaptada als nous temps, que permetrà a l’estudiant compaginar l’estudi amb la seva vida personal i professional de manera còmoda mentre aprèn tots els continguts d’una titulació oficial sense necessitat de sortir de casa.