Trobat el cadàver de David Delgado, el muntanyenc madrileny desaparegut a Aigüestortes

Era el responsable del Programa de Tecnificació de Curses per Muntanya de la Federació Madrilenya de Muntanyisme

Trobat el cadàver de David Delgado, el muntanyenc madrileny desaparegut a Aigüestortes

FMM

1
Es llegeix en minuts

Els Bombers van localitzar aquest dimarts al Parc Nacional d’Aigüestortes i Estany de Sant Maurici, al Pirineu de Lleida, el cos sense vida de David Delgado Santos, un muntanyenc expert de 28 anys que es buscava des del passat dia 27. El van trobar a última hora de la tarda, poc abans del vespre, en una zona pròxima al refugi d’Amitges, al terme municipal d’Espot.

Delgado era el responsable del Programa de Tecnificació de Curses per Muntanya de la Federació Madrilenya de Muntanyisme (FMM), i membre del Club de Muntanya Pegaso.

Notícies relacionades

Delgado Santos va tenir una fatal caiguda als voltants de la Coma de l’Abeller, quan feia la coneguda ruta Carros de Foc amb els esquís de muntanya.

Delgado va treballar durant més d’un any amb els esportistes més joves. «Actiu, positiu i alegre com ningú, deixa un profund buit en tota l’organització. Ens ha deixat un bon muntanyenc i esportista i una extraordinària persona. El seu esperit acompanyarà sempre el nostre deambular per les muntanyes del món», ha assenyalat la FMM en el comunicat.