Restriccions covid

Desallotjada una festa amb 80 persones en un bar musical de Barcelona

El local havia anunciat l’esdeveniment a les xarxes socials, malgrat que les discoteques no poden obrir fins divendres

Desallotjada una festa amb 80 persones en un bar musical de Barcelona
1
Es llegeix en minuts

Ahir a la nit una operació conjunta de la Guàrdia Urbana (GUB) i els Mossos d’Esquadra va acabar en el desallotjament d’una festa il·legal en un bar musical de Barcelona. El local Canapé, situat al barri del Clot i a prop de la Meridiana, tenia dins unes 80 persones quan va arribar la policia. Segons expliquen l’agència EFE i l’ACN, l’establiment havia anunciat l’esdeveniment (que incloïa música i ball) a les seves xarxes socials, malgrat que les discoteques encara no tenen permesa l’obertura.

Notícies relacionades

El Govern de la Generalitat va decretar poc abans de Nadal el tancament de l’oci nocturn com una de les mesures acordades per frenar l’avenç de la variant òmicron, però a principis d’aquesta setmana va oficialitzar que en uns dies aixecaria la restricció. Així, les discoteques poden reobrir a partir del divendres 11 de febrer.

Malgrat això, el bar musical del Clot va organitzar un esdeveniment que, a ulls de Guàrdia Ubana i els Mossos d’Esquadra, estava fora dels límits. En concret, poc abans de les 23 hores, diferents patrulles dels dos cossos es van desplaçar a l’establiment, on van interposar 76 denúncies per incompliment de les mesures covid. A més el propietari va quedar denunciat per tres infraccions del local, que a continuació va ser desallotjat i tancat.