Quatre turismes i un camió

Detingut un camioner per l’accident de l’AP-7 en el qual han mort tres persones

Deu persones n’han resultat ferides, una en estat crític

Detingut un camioner per l’accident de l’AP-7 en el qual han mort tres persones

Tránsit

2
Es llegeix en minuts
El Periódico

Els Mossos d’Esquadra han detingut aquest dilluns el conductor d’un camió com a presumpte autor de tres homicidis imprudents després d’un accident múltiple en què s’han vist implicats quatre turismes i un camió a l’AP-7 a l’altura de Barberà del Vallès (Barcelona), segons ha informat la policia catalana.

El sinistre ha passat poc abans de les 15.00 h en el quilòmetre 146,5 de la via en sentit Tarragona, quan a conseqüència d’una col·lisió múltiple amb sis vehicles implicats, s’ha incendiat un turisme, segons ha informat el Servei Català de Trànsit (SCT).

Com a conseqüència de l’accident, les tres víctimes han sigut l’ocupant del cotxe cremat i dos dels passatgers posteriors d’un altre turisme.

Així mateix, deu persones n’han resultat ferides: una en estat crític i sis en estat menys greu que han sigut traslladades a l’Hospital Parc Taulí de Sabadell; una en estat greu, a la Mútua de Terrassa; una de lleu, al CUAP Sant Fèlix de Sabadell i una altra que ha rebut l’alta mèdica in situ per part dels efectius del Sistema d’Emergències Mèdiques.

Mobilització

S’han activat quatre patrulles dels Mossos d’Esquadra, cinc dels Bombers de la Generalitat, sis ambulàncies i un helicòpter medicalitzat del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).

L’SCT ha informat mitjançant el seu compte de Twitter sobre alternatives per entrar Barcelona.

Afectacions a l’AP-7 i la C-17

Aquest accident múltiple ha afectat diverses carreteres. L’AP-7 s’ha tallat en sentit Tarragona durant gairebé una hora. Més tard s’ha pogut obrir un carril i posteriorment un altre, per poder reprendre la circulació. Però això no ha evitat els 13 quilòmetres de cua en sentit sud i 7 quilòmetres en sentit nord.

Notícies relacionades

També la C-17 ha presentat afectacions a Parets del Vallès, amb 4 quilòmetres més de vehicles aturats fins a enllaçar amb l’AP-7. A les 8 del vespre encara hi havia un carril tallat i es mantenien uns 8 quilòmetres de retencions en sentit Tarragona.

10 morts a la carretera el 2022

Amb les dues persones víctimes mortals d’aquest sinistre, ja hi ha nou morts en accidents de trànsit a la xarxa viària de Catalunya des de començament d’any.