Es troba bé

Alberto Garzón, positiu en covid, suspèn els seus actes però treballarà a casa

  • Es tracta de la segona vegada en poc més d’un mes que el ministre ha de cancel·lar la seva agenda com a conseqüència del coronavirus

Alberto Garzón, positiu en covid, suspèn els seus actes però treballarà a casa
1
Es llegeix en minuts
EFE

El ministre de Consum, Alberto Garzón, ha informat que ha resultat positiu en covid-19 i, tot i que es troba bé i continuarà treballant des de casa, ha hagut de suspendre la seva agenda d’actes i les reunions que tenia programades.

Es tracta de la segona vegada en poc més d’un mes que el ministre ha de cancel·lar la seva agenda com a conseqüència del coronavirus, tot i que quan ho va fer el 16 de desembre va ser per ser contacte estret d’un positiu.

Notícies relacionades

En aquesta ocasió, és per haver-se contagiat ell mateix: «He donat positiu en covid-19. Em trobo bé i continuaré treballant des de casa, tot i que em veig obligat a cancel·lar la meva agenda d’actes i reunions», ha escrit el responsable de Consum al seu compte de Twitter.

Garzón ha aprofitat a més per agrair el seu treball als professionals de la salut: «La Sanitat Pública és la nostra màxima protecció de país. Vull donar les gràcies a totes les persones que cuideu de nosaltres».