Crisi del coronavirus

Alberto Garzón, confinat per contacte estret amb un positiu

El ministre està a l’espera de rebre els resultats d’un test de diagnòstic i ha suspès la seva agenda pública per a aquest dijous

Alberto Garzón, confinat per contacte estret amb un positiu
1
Es llegeix en minuts

El ministre de Consum, Alberto Garzón, ha suspès la seva agenda pública prevista per a aquest dijous després de trobar-se confinat per contacte estret amb un cas positiu de coronavirus, segons han informat Europa Press fonts del Ministeri.

Garzón es troba a l’espera de rebre els resultats d’un test de diagnòstic de covid-19, però aquestes mateixes fonts han assegurat que es troba bé i sense símptomes.

Notícies relacionades

El ministre ha cancel·lat els dos actes que tenia agendats per avui per «precaució» i d’acord amb el que estableix el protocol d’actuació per a contactes estrets amb casos de covid.

Així, no podrà inaugurar l’estudi de l’OCU sobre l’exclusió financera a Espanya que se celebra a les 10.00 hores a l’hotel NH Príncipe de Vergara (Madrid), ni tampoc podrà presentar la ‘Guia per a l’elecció de joguines sense estereotips sexistes’ a la seu del Ministeri a les 10.45 hores.