El Govern rebutja concedir l’indult a Fèlix Millet i Jordi Montull, condemnats pel cas Palau

FELIX MILLET Y JORDI MONTULL ANTE LA COMISION DE INVESTIGACION DEL PARLAMENT

FELIX MILLET Y JORDI MONTULL ANTE LA COMISION DE INVESTIGACION DEL PARLAMENT / JOAN CORTADELLAS (EPC)

1
Es llegeix en minuts

El Govern ha rebutjat concedir l’indult a l’expresident del Palau de la Música Fèlix Millet i al seu exnúmero 2, Jordi Montull, els dos condemnats pel cas del desfalc a la institució musical, segons han informat Europa Press fonts del Ministeri de Justícia.

Millet va demanar ser indultat pel cas del desfalc del Palau de la Música després que el Tribunal Suprem confirmés la sentència que el condemnava a 9 anys i 8 mesos de presó.

L’expresident de la institució va sol·licitar també suspendre de forma provisional l’entrada a la presó fins a resoldre’s la petició d’indult. No obstant, al confirmar-se la condemna, l’Audiència de Barcelona va ordenar que Millet i la resta de condemnats pel cas Palau entressin a la presó.

Notícies relacionades

Juntament amb qui era la seva mà dreta al Palau, Jordi Montull, Millet està condemnat per delictes de malversació, apropiació indeguda, tràfic d’influències, falsificació en document mercantil i blanqueig de capitals. A la causa hi ha en total dotze persones condemnades, amb penes a partir de vuit mesos de presó, amb la més alta per a Millet.

Per la seva part, Jordi Montull va ser condemnat a set anys i mig de presó pel seu paper al desfalc de la institució musical.